Anne en Max Zeeburg

Eindelijk! Mijn favoriete huiskamer in Amsterdam opent een vestiging in Oost. Anne en Max Zeeburg is sinds deze maand een feit.

Anne en Max openen een nieuwe zaak in Zeeburg

Deze area is erg upcoming en dat merk je aan de winkels en horecazaken die hier openen. HappyHappyJoyJoy Oost bijvoorbeeld ging hun al voor. Maar nu kan je dus ook lekker ontbijten, brunchen en lunchen op de Oostelijke Handelskade. De nieuwe Anne en Max zit aan het water op de kopse kant van winkelcentrum Brazilië tegenover het Lloyd hotel. Handig met parkeren en als je daarna nog boodschappen moet doen want de AH zit hier ook.

Het menu bij Anne en Max

Het menu is zoals je gewend bent van Anne en Max. Taart, scones, shortcake, wentelteefjes, granola met yoghurt en chia pudding. Maar ook sandwiches, soepen, panini’s en salades. Zoveel mogelijk bio en huisgemaakt en alles met een extra dosis liefde. Anne en Max is een van de weinige ketens die ik een warm hart toedraag want dit is gewoon anders dan andere ketens. Waarom? Elke Anne en Max voelt als thuis. Warm, gezellig, relaxed en het eten is altijd goed. Nu dus ook in Amsterdam Oost.

Wist je trouwens dat ze op het Kerkplein in Den Haag ook net een nieuwe zaak geopend hebben?

Adres: Oostelijke Handelskade 1001 Amsterdam.
Reserveren kan hier ook, hoe handig. Bel of mail en Anne of Max regelt het helemaal voor je. 020-2246588
amsterdamzeeburg@annemax.nl. Voor meer info klik hier.

Benieuwd naar de andere leukste hotspots van Amsterdam Oost?