Amsterdam Open Air

Amsterdam Open Air

image

Je weet dat de zomer begint als de eerste aanplak biljetten gesignaleerd worden in de stad. Grote foto’s van zon overgoten valleien met een kleurrijke dansende menigte met alle handen in de lucht.
Yes!! Festival Season is Opened!

Vanaf dat ik 18 ben ga ik alle festivals af, niks was mij te gek en overal moest ik bij zijn. Nu ben ik 30. Auw… Dat klinkt niet alleen oud maar stiekem is dat het natuurlijk ook een beetje. Nu pik ik alleen nog de krenten uit de pap.

image

Amsterdam Open Air
De eerste in mijn festival rijtje en wat heb ik een zin!! De weergoden zijn ons goed gezind want de voorspellingen zijn extreem goed. 28 graden en geen wolkje aan de lucht. Hoppaaa!

Mijn outfit ligt al klaar, mijn fototoestel al in de oplader en het ontbijt voor morgen is al gekocht. Want er is niks leuker dan met je vriendinnen van te voren gezellig ontbijten, tutten en een beetje in de stemming komen!

image

Naast Jon sa trinxa (van mijn favoriete strandtent op party eiland Ibiza) zijn ook Girls Love Dj FeestDjRuud, Jett Rebel, Bakermat, en natuurlijk Benny Rodrigues van de partij!

Honger hoeven we ook niet te hebben want mijn Festival Favourite is ook weer aanwezig! ACAI Bagels & Juices. Hier haal je de lekkerste Acai Tigella, smoothies en mega mega mega lekkere RAW food brownies & NRG bars.

Zweven?
Dat doe je haast vanzelf op een festival als Open Air maar de Jillz zweefmolen helpt je hier weer een beetje bij! Vorig jaar was ik (met heel veel andere chicks) hier niet uit weg te slaan, wat een hit! Ik drink tijdens festivals sowieso bijna alleen maar Jillz maar met de zweefmolen tickets die je erbij krijgt bestellen zelfs de stoerste boys het!

image

See you tomorrow!!
Meer info klik hier.