Weekend Guide Amsterdam Fm

Wat is er dit weekend allemaal te doen in Amsterdam? Ik heb wat leuke dingen uitgezocht in Noord & West. Van film tot food en van vintage tot design. Genoeg te doen dus in Amsterdam. Here we go:

Vanaf vandaag start het KLIK! Festival in The Eye.
Dit is een supercool animatie filmfestival. Het is ook heel leuk om met kids te doen want er wordt zoveel speciaals georganiseerd voor kinderen. KLIK! heeft sowieso een super uitgebreid programma voor jong en oud dus kijk even op de site dan weet je waar je heen moet.
IMG_3249-940x626
De Foodhallen is een redelijk nieuwe en super populaire hotspot in West. Hier wordt dit weekend (zaterdag 8 november) de Local Goods Market gehouden. Het leuke aan deze markt is dat er alleen echte in Amsterdam ontworpen en gemaakte producten worden verkocht. Food & non-food. Van fietsen, kleding, brillen en tassen tot lampen, meubels en fotoboeken, maar ook homemade worsten, chocola, ijs en nog veel meer lekkers. Klinkt helemaal goed toch?

Ben je toch in West, ga dan even langs bij Hotel Not Hotel. Hier kan je super leuk borrelen en nog veel cooler blijven slapen in een van de thema kamers.
Crisis_free_zone-exterieur-13-710x400

Luister hier de uitzending van de “MyTravelBoektje WeekendGuide” op AmsterdamFM terug.