Amsterdam Fm

Cocktail Time!

Andries van Amsterdam FM en ik nemen de mannelijkste cocktails door in de uitzending. Want welke cocktail kan je als stoere dude gewoon zonder gene bestellen aan de bar? Ali Dedianko gaf ons wat tips. Old fashioned en Moskow Mule zijn natuurlijk twee stoere opties maar kan een Sex on the Beach ook? Luister het hier terug.
IMG_6473

Leuke dingen doen in Amsterdam dit weekend!


My Travel Boektje heeft weer wat leuke dingen uitgezocht om dit weekend te doen.
Er moeten weer Sinterklaar cadeaus gekocht worden en dat kan je dit jaar doen bij de DEUS Garagesale! Zaterdag 29 november van 10.00 tot 17.00 bij Hutspot op de van Wou. Dit jaar steel jij de show met pakjesavond!

Dit weekend is er ook weer Rommelige Zondag bij De Marktkantine.
Dit is een tweedehandsmarkt met (live)muziek en eten. Wat knusser en warmer dan de ijhallen en net zoveel moois te scoren. Amsterdam Yard Sale is een echte Amsterdamse verkoopcommunity met allerlei huis-, tuin- en zoldermeuk. Van echte vintage tot tweedehands designerkleding en retro game-parafernalia tot de nieuwste gadgets. Modern afgewisseld met brocante, accessoires en meubelen.
Er zijn meer dan 50 kramen en als de markt sluit om 18.00 gaat de gezelligheid door in het restaurant en de kleine zaal met onder andere dj’s Brian S en Hero de Janeiro.

Maar je kunt natuurlijk ook cocktails gaan drinken. Maar waar doe je dit? Lees het hier.
IMG_6344