Ameland

image

Hoe leuk kan vakantie in eigen land zijn?
Heel leuk. Dat bewijst Ameland.
Je bent er zo, en de tocht met de boot is comfortabel, snel en meer dan vermakelijk. Wanneer je een fiets huurt bij een van de fietsverhuur bedrijven staan deze je op de kade op te wachten en leveren je bagage af bij je hotel. Super handig.

To Do
Ameland is een super veelzijdig eiland waar je enorm veel kunt doen. Van wandelen en zonnen op het prachtige strand, tot lange fietstochten maken door de mooie natuur.

Maar wat je ook op Ameland kunt doen is: springen uit een vliegtuig. Mocht dit op je bucketlist staan: HIER DOEN.
Het uitzicht is magnifiek en je gaat met z’n 2en omhoog in een mini vliegtuigje dus geen massale groepssprongen.
Check hier alle info van Skydive Ameland.

image

Wat ook leuk is om een keer te doen is een tocht met de Robbenboot langs de zandbanken met honderden zeehondjes die hier liggen te zonnen.

image

To Do:
Ameland heeft super veel mooie stranden, verlaten of juist met allemaal gezellige tentjes erop. Een van de mooiste beachclubs is The Sunset. Dus mocht je gewoon een dag willen luieren is dit the place to be.

Maar nog leuker is om met een grote picknickmand richting het strand te fietsen en gewoon aan de rand van de duinen een romantisch plekje uit te zoeken.

image

Vakantie in eigen land was nooit zo leuk!
Een week of gewoon een weekend, Ameland is te gek!
Met kinderen de ideale vakantiebestemming, maar net zo leuk zonder. Goed te doen voor een weekendje even weg en vanaf het moment dat je aan wal stapt heb je het vakantie gevoel direct te pakken.
Actie, avontuur, natuur, heerlijk eten en rust; Ameland heeft alles.

image

image

image

image

Een stukje van mijn skydive zien? Klik hier.