SushiSamba Amsterdam

De scoops blijven mij om de oren vliegen! Dit keer het intens heugelijke feit dat de sushi hotspot uit Miami, Londen, Las Vegas en New York binnenkort opent in Amsterdam. Ja daar maakte mijn hart een klein sprongetje. Die van jullie ook?
SushiSamba Amsterdam

Horecamagnaat Won Yip, jazeker tevens eigenaar van ons oh zo geliefde Players (en ook een van de grootste horeca-uitbaters in Amsterdam) gaat deze SushiSamba openen. Yip is namelijk ook mede-eigenaar van SushiSamba Londen en vond het wel een strak plan om er hier ook een te beginnen. En dat vinden wij ook.
SushiSamba Amsterdam

SushiSamba goes Amsterdam

SushiSamba Amsterdam zal openen in het Holland Casino aan het Max Euweplein met een prachtig uitzicht over de gracht. Het restaurant moet z’n 800m2 groot worden en krijgt een groot terras aan het water. Zie je het al voor je? Hartje zomer, sushi, sake, langsvarende bootjes…
SushiSamba Amsterdam

Sushi bij SushiSamba

Voor diegene die SushiSamba niet kennen, het is een hippe, strakke zaak waar ze goddelijke sushi serveren. Maar er is meer want het menu bevat een mix van de Japanse Peruaanse en Braziliaanse keuken. Alle gerechten zijn kunstwerkjes en een ware smaaksensatie. Dit klinkt overdreven maar dat is het niet. SushiSamba behoort echt tot mijn favorieten en niet alleen door de sushi. Het menu is super uitgebreid en bevat de lekkerste dingen. Vlees, vis, groenten echt alle gerechten zijn prachtig en goed.
SushiSamba Amsterdam

Sake’tje?

Een klein glaasje sake kan ik nog wel aan, maar ik ben niet echt een grote liefhebber. Ben je dat wel dan zit je hier meer dan goed want ze hebben de grootste premium sake selectie ter wereld en om het feest compleet te maken hebben ze ook een gigantische Japanse whiskey collectie. Uiteraard hebben ze ook een prachtige wijnkaart, goede cocktails en lokale en buitenlandse pilsjes.

Oh en de toetjes? Haha, een feestje!!
SushiSamba Amsterdam

De exacte datum blijft nog even geheim maar naar verwachting wordt het ergens deze zomer. I’ll keep you posted!
Dit wordt er zeker eentje voor op de lijst met Beste sushi van Amsterdam.

Meer info of reserveren bij een van de zaken? Klik hier.