Chin Chin Club

Are you ready to Chin Chin? Op de Rozengracht 133 zit sinds kort de Chin Chin Club. En ik kan niet wachten tot ik hier de bloemetjes buiten kan gaan zetten. Want de Chin Chin Club is een restaurant, bar, karaoke, arcade en club in één. Een soort van all you can eat, do and want in het centrum van Amsterdam.

Chin Chin Club restaurant

Chin Chin Club serveert confusion Chinese food. Het zijn gerechten met authentieke smaken, maar in een nieuw jasje. De porties zijn ‘family-style’ dus perfect om te delen. Wat er op de kaart komt? Denk aan authentieke dim sum, oesters, kraakverse coquilles met gember en vurige Sichuan kippenvleugels.

Chin Chin Club bar

Ze hebben maar liefst drie verschillende bars. De eerste bij binnenkomst is de plek waar je je eerste drankje drinkt. De tweede bar zit in het hart van de club, waar je plaats kunt nemen aan de 360 graden bar die vol staat met mooie flessen, van Chinese baijiu tot bruine rum, premium bieren en mooie wijnen. De derde bar is de ‘tiki-inspired’ Aziatische cocktailbar en wat je daar kunt drinken spreekt voor zich.

Chin Chin Club

Als het restaurant ‘the mind’ is, de bar ‘the body’, dan is de club absoluut ‘the soul’. De club is namelijk meer dan alleen een discotheek. Doordeweeks worden er events zoals roller skate disco en ping pong toernooien gehouden maar in het weekend transformeert Chin Chin Club in een echte club.

Chin Chin Club arcade en karaoke

Wat is een door China geïnspireerd entertainment concept, zonder arcade-spellen en degelijke karaoke-ruimtes? Niets. Dus die zit er ook bij. Helemaal top dus.

Dat de Chin Chin Club het helemaal kan gaan worden, daar heb ik alle vertrouwen in. Waarom? De eigenaren hebben nog meer top zaken in Amsterdam zoals Snappers en Calle Ocho dus dat zit wel goed.

More info coming soon… Like nu alvast hun Facebook en blijf altijd als eerste op de hoogte.
Adres: Rozengracht 133