Best Beachclubs Scheveningen

Den Haag.
Mijn stad.
De mooiste stad.
En achter de duinen schuilt zoveel hips leuks en cools…

Scheveningen is the place to be zodra de zon gaat schijnen. Niks “hip” Zandvoort of Bloemendaal. Scheveningen, daar moet je zijn. Hier een lijstje met ‘Best Beachclubs in Scheveningen’.

image

Barbarossa
Still a kind of new kid on the block! In 2013 had Barbarossa de kick-off en is sinds dat seizoen niet meer weg te denken. Barbarossa staat voor stijlvol, klassiek, hip en ongedwongen. Het voelt aan als een hippe Franse brasserie achtige strandtent met een vleugje Haagsche kak. Het eten is boven gemiddeld goed. Wel wat kleine porties en niet goedkoop maar dat schijnt ‘in’ te zijn tegenwoordig. Chiquer dan bijvoorbeeld Culpepper, maar niet zo protserig en schreeuwerig zoals vele andere tenten in de rij. Prima keuze!

image

Culpepper
“Goed toeven geen kwallen” dat is de slogan van Culpepper. Kijk daar houden wij Hagenezen van. Normaal doen, geen poespas of kapsones. Goed eten, dito service en normale prijzen alstublieft. Dat is Culpepper.

Vanaf het moment dat Culpepper open was gonste het over het strand. Echt lekkere pizza’s eten? Je moest naar Culpepper.
En er is geen woord gelogen. Naast salades, soepen, pastas, vlees en vis serveert Culpepper uit de steenoven de lekkerste pizza’s van het hele strand!

Ze hebben luxe uitvoeringen met truffelhoning, geitenkaas en zalm en pizza’s met carpaccio of zelfs een pizza bolognese. Maar ook gewoon de bekende Margarita. Een schot in de roos! Zo simpel, zo lekker en zo’n groot succes! Een leuke, gezellige, relaxte strandtent met goed eten en ideaal voor met kids.
Niet hip genoeg? Schuif je gewoon alleen voor de pizza’s aan.

image

Indigo
Indigo is een van de gaafste strandtenten van Scheveningen! Helemaal mijn stijl. Bohemian vs. Thailand meets Ibiza Hippie Style Scheveningen: Love it!! Laidback en je krijgt er direct een flinke dosis vakantiegevoel van. Indigo staat bekend om de biologische heerlijke burgers. Maar vooral om het gewoon goed eten. Tijdens de vele reizen die de jonge hippe eigenaren van deze tent maakten hebben ze inspiratie opgedaan voor het menu. Wereldse hapjes, fusion en burgers. Kortom: helemaal top!

image

Patagonia Beachclub
Welcome Patagonia! Dit jaar voor het eerst op het strand aan het begin van het Zwarte Pad en alleen al door de menukaart mijn favo! Van Acai bowls tot Fries suikerbrood maar ook wentelteefjes en quinoa salades. Eten dat snappen ze hier wel!
Patagonia is mooi, gezellig, hip en zonder opsmuk. Hier ga je mij heel veel vinden deze zomer!

Hart Beach Scheveningen

Hart Beach
Hart Beach bestaat al heel lang en al ruim 10jaar zijn de broertjes Schuitema de vrolijk draaiende motoren achter deze topzaak. Het meest bekend is Hart Beach om de surfschool. Hele klassen en groepen pubers leren hier de eerste golven pakken en raken direct verslaafd. De hele sfeer die er hangt is zo relaxed en aanstekelijk, je wil er gewoon niet weg. Naast de surfschool is er ook een shop waar je naast alle surf benodigdheden ook super leuke bikini’s, slippers, jurkjes etc kunt kopen.
Trek gekregen? Altijd enorm druk, maar niet voor niks… een simpele bar met simpel eten. Niks mis mee en ze serveren mijn grote lievelings acai tigella. (ze hebben zelfs acai ijs!!)

image

Surfdorp
Surfers Paradise!! Zoiets vind je nergens… Fast is een uniek surfdorp aan de boulevard van Scheveningen. Een surfdorp? Ik hoor je denken… Wat moet ik mij hier bij voorstellen? Een klein hip en vrolijk gekleurd mini dorpje met een beach-hostel, kampeer- en camperplaatsen, een bar, een restaurant, kunstprojecten, een surfwinkel, surfschool, boardopslag, unieke vergaderruimtes, Museum Scheveningen, vette feesten.. Fast Surfdorp heeft het allemaal.
De sfeer is relaxed en alles kan en mag hier. Ze geven geweldige feesten en ben je te lam om naar huis te fietsen? Boek je toch gewoon een kamer!
*December 2016 gesloten.

Zuiderstrand & Kijkduin
Mocht je eens een keer wat anders willen doen dan Scheveningen? Ga dan naar Kijkduin of naar het Zuiderstrand. Daar zitten een aantal fantastische beachclubs.
Mijn favoriet zit in Duindorp (een paar minuten van Scheveningen af) en dat is ZUID. Hier zit je stukken relaxter dan in Scheveningen en het eten is er echt goed. Benieuwd naar Kijkduin? Ga dan eens chillen bij Suiderstrand, ook echt een aanrader!
Zuid Strandpaviljoen Den Haag
Suiderstrand
Meer tips voor Den Haag? Klik hier.