Suiderstrand

Het strand van Kijkduin is helemaal te gek. Waar ik normaal altijd op het Zwarte Pad te vinden was, ga ik mijn Haagsche horizon een beetje verbreden, want er is veel meer dan Scheveningen.
Vorig weekend logeerden wij in een van de te gekke huisjes aan het strand van Kijkduin. Deze liggen een paar honderd meter verwijderd van Suiderstrand, dus hier waren wij het hele weekend te vinden.
Suiderstrand Kijkduin BEachclub
En dat beviel heel goed! Ze hebben een goede kaart met lekkere (en gezonde) ontbijtjes, een uitstekende lunch en ook ‘s avonds kan je hier lekker eten. Ik was dol op de salades en de broodjes kroket (i know cravings) maar eigenlijk alles wat we voorbij zagen komen op het terras zag er goed uit. Ook hebben ze een uitgebreide borrelkaart en lekkere flammkuchen dus hier zit je elk moment van de dag helemaal goed.
Suiderstrand Kijkduin Beachclub
Suiderstrand Kijkduin Menu
Suiderstrand heeft een leuk gemixt publiek, jong en oud door elkaar en veel leuke gezinnen met kids. Er staat een speeltoestel aan de zijkant van de strandtent dus daar omheen verzamelen alle moeders met kids zich en de jeugd hangt op de loungebanken aan de voorkant. Aan weerszijde hebben ze een mooi en groot terras met genoeg plekjes uit de wind en uiteraard zit je overal vol in de zon.
Suiderstrand Kijkduin Beachclub
‘S avonds lekker blijven hangen en kijken naar de ondergaande zon is zeker een aanrader want de sunsets zijn hier magisch. Heb je dus een keer zin in wat anders dan het overvolle Scheveningen? Wil je parkeren voor de deur? Niet uren in de file staan? En niet hutje mutje liggen? Ga dan eens naar Kijkduin!
Suiderstrand Kijkduin
Meer tips voor een weekendje naar het strand? Klik hier.
Wil je alle Haagse tips op een rijtje? Bekijk dan deze link.