Winter Citytrip inspiratie

Travel season started!! De reisjes vliegen mij om de oren en ik vlieg dan ook van hot naar her de komende maanden. Maar ik ben een planner zoals jullie weten en ben mij dus vast aan het oriënteren op het gebied want Winter citytrips. Niet alleen voor mijzelf, ook struin ik bestemmingen af voor een bachelor die ik aan het regelen ben. Waar we precies heen willen (we hebben nog wel even want het gaat pas komende Kerst gebeuren) ligt nog niet vast maar zoals je snapt mag het allemaal niet te duur.

Winter Citytrip inspiratie; nu goedkoop boeken.

Nu heb ik sinds kort ontdekt dat je je bij easyJet kunt laten inspireren en zo heel gemakkelijk leuke bestemmingen en goedkope tickets kunt vinden. Hier was ik al jaren naar opzoek! En tijdens deze zoektocht ontdekte ik een aantal nieuwe leuke bestemmingen zoals Zurich en Nice.

Nu denk je vast wat ben jij er vroeg bij, maar hoe eerder je boekt, hoe meer keuze en hoe goedkoper de tickets zijn. Vorig jaar gingen we Kerstshoppen in Londen en Berlijn en waren de tickets aan de prijzige kant want uiteraard last minute geboekt. Daar heb ik van geleerd dus ga ik nu vast zoeken naar leuke winter citytrip bestemmingen.

Wat zijn nou echt leuke winter citytrip bestemmingen?

Wat zijn nou echt leuke winter citytrip bestemmingen? Waar kan je te gek oud & nieuw vieren? Wat is er te doen? En kun je er lekker eten? Dat zijn allemaal dingen die ik belangrijk vind. Op mijn wishlist voor deze winter staan onder andere; Berlijn, Stockholm, Praag, Wenen en Kopenhagen.

Benieuwd hoe deze trips gaan worden? Benieuwd naar alle avonturen, hotspots en hotels? Volg mij op Instagram en check MyTravelBoektje.com want hier verschijnen dagelijks nieuwe tips. Je kan nu al vooruit boeken tot 4 februari 2018. Check hier alle bestemmingen van easyJet.