Waar kijken we Ajax?

Woensdag 24 mei is het zo ver, ons aller Ajax heeft de kans om geschiedenis te schrijven. Nee, sterker nog. Ze gáán geschiedenis schrijven. Voor het eerst sinds ’95 staan ze weer in een Europese finale en dat moet iedereen zien.

Een plekje bemachtigen op het Museumplein is natuurlijk heel cool. Super cool. Maar dit is niet voor iedereen weggelegd. De sfeer daar is natuurlijk het aller gaafst. Maar ik hou toch wel van een echt ijskoud pilsje tijdens de wedstrijd der wedstrijden en een bitterballetje of vlammetje op z’n tijd heeft ook wel mijn voorkeur.
waar kijken we Ajax?

Maar waar kijken we Ajax?

Het Paardje
Café Het Paardje in de Pijp is en blijft mijn favo voetbal hotspot. Hoeveel wedstrijden ik hier niet heb gekeken.. Goede service, fijne schermen, ijskoud bier en leuke mensen.

Martin’s Sporting Club
Dit is sinds de opening mijn favo sports café van Amsterdam. Groot, gezellig, strak en overal schermen. Goede cocktails, mooie wijnen en echt heel goed eten. Zijn er dames die niet perse willen kijken maar het niet helemaal willen missen? Neem plek aan de bar, nip aan een cocktail en spiek een klein beetje mee op de schermen achter de bar.
waar kijken we Ajax?

De Bajes
Deze betrekkelijk nieuwe hotspot gaat er flink tegenaan deze wedstrijd. Hier is het dubbel feest want opper bajesbaas Sven wordt 30 dus dat kan wel eens extra gezellig worden. Verwacht toeters, bellen, Hollandse hits en shots, heel. veel. SHOTS. Vanaf 20:45 uur trappen ze a