Venetie

To Do

image

De dag voor mijn 27ste verjaardag werd ik nietsvermoedend ontvoerd door mijn lief. Een paar uur later zaten we voor de gate met als bestemming: Venetië!! Kan het nog romantischer?

Totaal onvoorbereid en niks vooraf uitgezocht, dus een extra avontuur. Maar beter kan je Venetië niet niet bezoeken.

image

Venetië is schilderachtig mooi en je kan er uren ronddwalen. Eigenlijk moet je zonder kaart gewoon gaan banjeren en verdwalen en genieten van al het moois. Alle restaurantjes zijn even lekker en even knus en alles, werkelijk alles is mooi. je kijkt je ogen uit.

De pasta’s en pizza’s zijn de lekkerste die je ooit zult eten. En op elk hoekje van de straat kan je wat lekkers scoren.

image

Wat je echt moet doen is een gondel tochtje. Sommige mensen vinden dit corney maar ik vond het super leuk om te doen en je ziet de stad van een hele andere kant.

image

Shoppen kan je hier ook, overal zitten leuke kleine winkeltjes en boetiekjes, dus alles wat je mee hoeft te nemen is je fototoestel en je pinpas. En misschien een tas voor alle leuke souvenirtjes die je kunt scoren en….. goeie wandelschoenen 😉

image

Venetië is zeker een must go. Aan 2 nachten 3 dagen heb je genoeg. Dan hoef je je niet te haasten en kan je op je dooie gemak alles bekijken en doen. Ideaal voor een romantisch weekendje weg maar minder met kinderen (alles moet lopend en kinderwagens zijn een crime want om de paar stappen bruggetjes etc) Dus de kids? Lekker thuis laten!

Let the pictures speak for themselves…

image

image

image

image

image

image