Stieglitz Suites

Dat mijn oude klasgenootje Pien een goede smaak heeft dat wist ik al jaren. Overal scoorde ze altijd de leukste outfitjes en coolste jasjes, truien en vestjes. En nu kan heel de wereld daarvan mee genieten want sinds een aantal jaar rockt zij Amsterdam en omstreken met haar label Stieglitz. Mochten jullie de nieuwe collectie gemist hebben, check it out, it’s beyond awesome. Maar the story continues. Je kunt nu niet alleen rocken in je Stieglitz label, maar ook crashen in de Stieglitz Suites. Hoe vet is dat!

Stieglitz Suites aan het Amstelveldje

Pien en haar lover Sam toverden de bovenverdieping van hun huis om tot een niet normaal vette suite / B&B die je vanaf nu kunt huren voor een spetterend nachtje, een lang weekend of bijvoorbeeld een week. Het penthouse aan de Reguliersgracht is qua locatie en inrichting natuurlijk helemaal de shit. Maar er is nog meer. Veel meer.

Waarom moet je absoluut een nachtje slapen in de Stieglitz Suites?

De suite is 64m2, zit vlakbij het Amstelveldje, heeft een klein rooftop balkonnetje, een te dikke keuken, een XL bed, te gekke kunst aan de muur, een onwijs gave en chille bank, Apple tv & wifi en (OMG OMG OMG OMG) Stieglitz’s latest fashion collection hangt in jouw maat in de kast!!!!!!!!!!!!!!!

Boek die suite!!
Niet alleen leuk voor mensen die een weekendje in Amsterdam zijn, maar ook te gek om je lief mee te verrassen bijvoorbeeld. Meer info? Check hier de website.