Steve’s Stove

Ik ben tegenwoordig helemaal van de stoofpotjes. Een lekker winters maaltje en nu het steeds een beetje kouder wordt vind ik het zelfs voor de lunch heel lekker.

Steve houdt van koken en lekker eten. Net als ik. Maar ik heb zo weinig tijd… Daar moest wat op bedacht worden en dat deed hij dan ook. De missie van Steve is ‘busy people’ een goede, voedzame en bovenal heel lekkere maaltijd voorschotelen. Zo werd Steve’s Stove geboren.

Biologische producten uit de regio, een telkens wisselende menukaart en altijd met liefde bereid. Op het menu staan verschillende stoopfpotjes waar je altijd 2 side dishes bij kunt kiezen. En voor de lunch is er een aangepast menu. Broodjes mozzarella, varkensstoof of boeuf. Wat staat er verder op het menu? Coq au vin, Boeuf Bourguignon, Goulash en een vegetarische curry.
Steves Stove Amsterdam stoofpotjes

En niet alleen Steve vond dit idee, want met hem heel Amsterdam. Binnen no time opende hij zijn derde vestiging en in bijna elk stadsdeel zit er nu wel eentje. West, Zuid en Oost zijn al voorzien, nu Noord nog!

Wat is jou favoriete stoofpotje?
Steve's Stoofpotjes Amsterdam
Fotocredits: Steve’s Stove Facebook