Moët Party Day

YASS! Het is weer zo ver! Op 17 juni 2017 creëert Moët & Chandon voor de tweede keer in haar geschiedenis de Moët Party Day. Dit klinkt net zo chill als dat het is. 24 uur non-stop wat dan ook vieren met Moët & Chandon op de beste hotspots in Nederland.

Wat je ook te vieren hebt, tijdens de Moët Party Day veranderen zelfs de kleinste momenten in een magisch MoëtMoment.

Start the day with Champagne

Begin je dag goed met een killer breakfast mét een glaasje Moët bij jou thuis bezorgd door CoffeeConcepts. Als dat niet al een feest is.

Vind het het ‘s ochtends iets te vroeg voor bubbels of heb je een saaie meeting voor werk of misschien een gruwelijk college? Neem dan de middag vrij en ga lekker champagne brunchen bij The Avocado Show (Amsterdam), The Fish Club (Kijkduin) of Huis ter Duin (Noordwijk).

Because Saturdays are for Champagne

‘S avonds ook nog zin in een leuk feestje of etentje? Je kunt voor de Moët Party Day terecht bij restaurant Da Vinci (Maasbracht), The Harbour Club Vinkeveen en de avond sluit je af in stijl bij het ‘Upperclub x Moët & Chandon’ feest bij Supperclub (Amsterdam) of een Golden Fete party bij Club Vie (Rotterdam).

Geen zin om het strand of huis uit te gaan? Ook geen probleem, bestel dan een koude fles Moët & Chandon via UberEats. Holla!

Voor meer info check de website hier.