Lewis Book Café

Een van de allernieuwste hotspots in het centrum van Utrecht is Lewis Book Café. En dit is alles behalve een simpel en alledaags café. Like! Je kan hier de hele dag terecht en ze zijn een all day breakfast hotspot, en let’s be honest wie wil dat nou niet? Lewis is trouwens ook ideaal om je terug te trekken met een goed boek, een nieuw tijdschrift of je laptop. En helemaal handig is de locatie. Lewis Book Café zit praktisch naast Hoog Catherijne en laat daar nou net nog helemaal niets leuks zitten. Ga je met de trein dan is dit dus de beste plek om even uit te blazen of om te meeten met je maten.
Lewis Book Café

Lunchen in de zon bij Lewis Book Café

Lewis Book Café heeft drie gedeeltes; een schattige terrasje heerlijk in de zon, de ruimte direct na de ingang die uitkijkt op de bar met veel daglicht waar je relaxed kan werken en als laatste de kelder. En laat die kelder me nou toch een partijtje leuk zijn. Het is hier wel een tikkeltje donkerder maar zeker niet minder gezellig. Er staat een grote boekenkast waar je boeken uit mag lenen, er zijn fjne zitplekjes gemaakt en er staat ook een grote watertap en een koffie kan.
Lewis Book Café

Wat staat er op het menu van Lewis Book Café?

Op het menu van Lewis staan de usual suspects zoals salades, sandwiches en soepen maar ook gigantische milkshakes zoals deze. Ze hebben ‘crazy smoothies’ met spikkels en marshmallows (OMG) maar ook ‘crazy coffee’ met koekjes, slagroom en malthesers (OMG OMG). Voor de kleintjes hebben ze tosti’s, fruit en groente snacks en wafels die ze zelfs mogen versieren.
Lewis Book Café

Trakteer iemand op koffie!

Maar het allerleukste wat Lewis Book Café hanteert is ‘uitgestelde koffie’. Dit is een hit die is overgewaaid uit Amerika (lees hier alles over suspended coffees)  en dan reken je een of meerdere koffietjes extra af en deze worden dan beschikbaar gesteld voor bijvoorbeeld daklozen.

Ben je benieuwd naar Lewis Book Café? Check hier dan even hun website
Adres: Achter Clarenburg 39, 3511 JH Utrecht