Koh Phangnan

To Do
Pak je scooter en rij naar de tegenoverliggende baai:
Thong Nai Pan Yai Beach. Dit strand heeft waanzinnig leuke strandtentjes, een laidback sfeer, is romantisch en je kunt er heerlijk lunchen ontbijten en dineren. Top dus!

image

Het eiland verkennen op de scooter. Er zijn zoveel toffe watervallen, mooie plekken en uitkijkpunten. Onvergetelijk!

image

Market Street
Elke zaterdag vanaf 16.00uur is de Markt. Neem een taxi (scooteren is heel ver, met auto al ruim 45min) want deze markt is helemaal in het Zuid/Westen in Thongsala. De markt is open tot 22.00uur en je hebt hier ook heel veel leuke restaurantjes en tentjes dus je kunt je er prima vermaken.

Boat Trip
Huur en boot en laat je langs alle baaien voeren. Je kunt er mooi snorkelen en dit is een leuke manier om zo het hele eiland te verkennen.

Verder is dit eiland zo groot en zo ingericht op toeristen dat je je hier prima een week kunt vermaken. Het eiland is niet rond te scooteren want daar is het veel te groot voor en de wegen veel te slecht. Maar overal rijden goede taxi’s dus dit is geen probleem.

To Beach
Mijn favoriete stranden op Koh Phangnan zijn Tong Nai Pan Yai beach. Hier heb je dus heel veel leuke mooie chille tentjes en is het relatief rustig, met een beetje een Ibiza hippie achtig sfeertje en heel goedkoop.
En dan het wat luxere strand bij o.a. het Panviman resort Thong Nai Pan Noi Beach.

image

image

Januari2013