Koh Phangnan

image

Koh Phangnan is een van mijn favorieten. En ik zal hier zeker ook nog een keer terugkomen. Waar ben je naar opzoek? Dat moet je je eerst af vragen voor je dit eiland bezoekt. Kom je voor de slappy hotels, full moon party’s en crowded beaches vol met party animals? Neem dan het eerste het beste hotel waar je aankomt met de boot. Het Zuiden van dit eiland staat in teken van party, buckets, fluor, fullmoon en los gaan.

Wij waren meer opzoek naar mooie stranden, local eettentjes, mooi hotel, cocktails op het strand etc etc.
Neem dan een hotel in het Noord/Oosten.

image

To Sleep
Panviman Resort
Hier hebben wij 3nachten geslapen in de allermooiste beach view villa met uitzicht over de baai aan de overkant.
Dit hotel ligt aan de meest luxe baai van Koh Phangnan (Thong Nai Pan Noi)
Het hotel is gigantisch maar voelt niet campingachtig aan en is en blijft goed overzichtelijk. Het strandje ligt aan een rustige baai waar je ideaal met kinderen kunt poedelen en zwemmen en via een leuke loopbrug kom je aan de andere kant van de baai uit waar nog meer mooie luxe hotels liggen. Ideaal als je ergens anders wilt eten of als je gewoon de buurt wilt verkennen.

image

Anantara Rasananda Koh Phangan Villa Resort & Spa
Is een van de hotels naast het Panviman en is ook geweldig. In principe zijn alle hotels in dit rijtje perfect maar deze twee springen er toch wel tussenuit.

Het leukste aan deze baai is dat je aan de ‘achterkant’ een straatje hebt met allemaal leuke winkeltjes, een supermarktje, een cocktailbar en allemaal super lekkere en goedkope local restaurantjes. Elke avond kan je iets nieuws uitproberen en alles is even lekker.