Ko Samui

To Do
BoPhut’s Fishermans village.
Hier kan je heerlijk aan het strand liggen, eten, winkelen, struinen. banjeren en cocktails drinken.

image

image

Huur een scooter en cross het hele eiland over. Hier is zoveel te zien en te doen. De Valentine’s stone is een totall rip off maar the viewpoint is geweldig dus heb je tijd over: doen.

image

Na Muang Waterfall
Deze waterval moet je echt bezoeken. Het is een pretty heavy hike, maar het is het meer dan waard. Als je eenmaal helemaal boven bent kun je heerlijk zwemmen in het verkoelende water. Dit is een super bijzondere ervaring dus doen.

image

Hin Lad Waterfall
Ook een leuk dagtripje, gewoon de scooter pakken en de borden volgen, easy!

Big Buddha
Wat Phra Yai (de Boeddha tempel) heeft een meer dan 12 meter hoog Boeddhabeeld (Big Buddha), voor het eerst gebouwd in 1972. Het is gelegen op een klein eiland (Ko Phan), maar verbonden met het vasteland met een brug. Rondom de Buddha zitten allemaal leuke winkeltjes waar je souvenirtjes kunt kopen en ook staan overal hele grote aparte beelden. Leuk tripje bijvoorbeeld aan het einde van de middag rond 1600 als het wat afkoelt.

To Drink
Coco tam’s cuisine beach bar
Toen we dit prachtige plekje ontdekt hadden waren we hier niet weg te slaan en ook onze tweede vakantie naar Thailand werd dit een veelbezochte plek. Bij Coco Tam’s drink je de allerbeste cocktails (lychee mojito) in een super romantische setting. Leuke muziek, goeie sfeer, helemaal te gek.

image

Starfish & coffee
Is ook een leuk tentje, zit in dezelfde straat en hier kan je lekker lunchen als je even weg wil van het strand en een plekje in de schaduw zoekt.

Verder zijn er in dit straatje tientallen leuke barretjes, restaurantjes en toffe plekken dus je kan je hier zeker een aantal dagen vermaken.