Koh Phagnan

To Do
Ko Pha-ngan heeft zoveel te bieden.
Naast gewoon lekker luieren bij je hotel of aan het strand kan je er heel veel doen. Het eiland is enorm groot dus je kan elke dag ergens heen of erop uit!

image

Market Street
Elke zaterdag vanaf 16.00uur is de Markt. Neem een taxi (scooteren is heel ver, met de auto al ruim 45min) want deze markt is helemaal in het Zuid/Westen in Thongsala. De markt is open tot 22.00uur en je hebt hier ook heel veel leuke restaurantjes en tentjes dus je kunt je er prima vermaken.

image

Boat Trip
Huur en boot en laat je langs alle baaien voeren. Je kunt er mooi snorkelen en dit is een leuke manier om zo het hele eiland te verkennen.

Verder is dit eiland zo groot en zo ingericht op toeristen dat je je hier prima een week kunt vermaken. Het eiland is niet rond te scooteren want daar is het veel te groot voor en de wegen veel te slecht. Maar overal rijden goede taxi’s dus dit is geen probleem.

image

Strand
Mijn favoriete stranden op Koh Phangnan zijn Tong Nai Pan Yai beach. Hier heb je dus heel veel leuke mooie chille tentjes en is het relatief rustig, met een beetje een Ibiza hippie achtig sfeertje en heel goedkoop.
En dan het wat luxere strand bij o.a. het Panviman resort Thong Nai Pan Noi Beach.

Naast het goede eten in de hotels en onze favoriet Jip Shop heb je nog een andere hele goede restaurantjes. Allemaal heel goedkoop, lekker en echt local.

Elke dag probeerden we wat anders uit en nooit zijn we teleurgesteld. In het straatje achter het Panviman Resort zitten nog 3 hele lekkere zaakjes. Allemaal heel simpel, maar heerlijk en echt Thais.

image

Het eiland heeft ook een paar super gave watervallen. Huur een scooter en begin aan de (soms heel hobbelige) tocht. Onvergetelijk gaaf!

image

image

image

image