Koh Phagnan  

image

Koh Phangnan  is een van mijn favorieten. En ik zal hier zeker ook nog een keer terugkomen. Waar ben je naar opzoek? Dat moet je je eerst af vragen voor je dit eiland bezoekt. Kom je voor de slappy hotels, full moon party’s en crowded beaches vol met party animals? Neem dan het eerste het beste hotel waar je aankomt met de boot. Het Zuiden van dit eiland staat in teken van party, buckets, fluor, fullmoon en los gaan.

image

Wij waren meer opzoek naar mooie stranden, local eettentjes, een mooi hotel, cocktails op het strand etc etc.
Neem dan een hotel in het Noord/Oosten.

Thong Nai Pan Noi  is een van de mooiste en meest luxe baaien van het eiland. De zee is hier extreem geschikt voor jonge kinderen. Het water is warm en het is er heel lang heel ondiep (enkels) dus vertrouwd worden met de zee is hier een makkie voor kleintjes.

image

Panviman Resort
Hier hebben wij 3nachten geslapen in de allermooiste beach view villa met uitzicht over de baai aan de overkant.
Dit hotel ligt aan de meest luxe baai van Koh Phangnan (Thong Nai Pan Noi). Elke ochtend zo wakker worden is een sprookje!

image

Het hotel is gigantisch maar voelt niet campingachtig aan en is en blijft goed overzichtelijk. Het strandje ligt aan een rustige baai waar je ideaal met kinderen kunt poedelen en zwemmen en via een leuke loopbrug kom je aan de andere kant van de baai uit waar nog meer mooie luxe hotels liggen. Ideaal als je ergens anders wilt eten of als je gewoon de buurt wilt verkennen. Klik hier voor de site van het Panviman hotel. 

image

Anantara Rasananda Koh Phangan Villa Resort & Spa.
Is een van de hotels naast het Panviman en is ook geweldig. In principe zijn alle hotels in dit rijtje perfect maar deze twee springen er toch wel tussenuit.