Kanchanaburi

To Do
Wij hebben een Bamboo Raft tocht gemaakt. Een groot vlot gemaakt van bamboe met 2 kleine jongetjes uit het dorp die je stroomafwaarts peddelen. Een stop maak je bij het Resotel hotel. Waar je lekker kunt zwemmen in het zwembad en kunt lunchen in het grote a la carte restaurant. Ook hebben ze een cocktailbar die aan de rivierkant is gebouwd met een waanzinnig uitzicht dus echt een aanrader!
tumblr_inline_mze5ojRONa1ri5omr

Olifantentocht
Je kunt bij de locals ook hun olifanten voeren of een ritje op ze maken. Leuke ervaring maar niet echt heel bijzonder. Wel is het echt in de Jungle dus mocht je dit toch een keer willen doen zou ik het zeker hier doen.
Kano varen, boottochten alles is hier mogelijk. De rivier is waanzinnig lang en de stroming voert je zo mee. Bij het hotel kon je er zo in duiken en je mee laten voeren tot het allerlaatste huisje. Niks glijbaan hier heb je gewoon je eigen puur natuur wildwaterbaan.
tumblr_inline_mze5mw3VXV1ri5omr
tumblr_inline_mze672QSHG1ri5omr
Jungletour
Je kunt onder leiding van een gids een jungletocht maken maar je kunt zelf ook gewoon op pad. Bij ons hotel loop je zo via een ladder langs het dorpje zo de jungle in en kan je verdwalen tussen de torenhoge bomen en dicht begroeide planten. Super spannend en avontuurlijk. Wees wel voor het donker terug want daar verdwalen in het donker… doodeng!
tumblr_inline_mze5u6DTHn1ri5omr
Sit & relax
Neem een goed boek mee en nestel jezelf op de veranda van je huisje, geniet van de natuur en rust uit. Geen wifi, geen telefoons, geen harde muziek maar cocktails, natuur en rust.
tumblr_inline_mze618f2YG1ri5omr
To eat
Resotel hotel heeft een fantastisch a la carte restaurant. Echt Thais, maar met genoeg opties voor toeristen. Ze hebben een zwembad en een prachtig terras aan het water. Wij hebben hier heerlijk gegeten!
tumblr_inline_mze5qx966o1ri5omr
tumblr_inline_mze5rlFB3k1ri5omr
tumblr_inline_mze5f7AsPb1ri5omr