Kaapstad

image

To Eat
The Grand
Een super hip, gaaf, romantisch restaurant op het strand. Je kunt hier heerlijk lunchen of s’avonds gaan eten. Het eten is relatief goedkoop en onwijs lekker. Je kunt er vooraf met z’n alle meters pizza bestellen, lekker krokant en een dunne korst.

image

Haiku
Een hip aziatisch restaurant met geweldig lekkere dimsum, hapjes, sushi en alles wat je je maar kunt wensen.

Beluga
Bekend om de lekkere en goedkope sushi want als je voor een bepaalde tijd afhaalt krijg je 50% korting. En dat is een hoop. Je kan voor 30euro he-le-maal los en dan nog hou je over. Onwijs lekker, vers en mooi opgemaakt, helemaal geweldig. Het restaurant heeft een heerlijk terras op een binnenplaats waar je lekker uit de wind zit, perfect dus ook voor een late lunch!

image

Knead
Heerlijk ontbijten met vers gebakken brood, eieren, granola fruit en yoghurt all i ever wish for. Een bakkerij waar we in Amsterdam nog jaloers op zullen zijn. Knead was een van mijn lievelingsplekken voor eenxxl breakfast of lunch. Heerlijk met je laptoppie in de zon, of met vrienden uren aan de grote tafel.

Newport Market & Deli
Een van mijn andere ontbijt favo’s. Lekkere smoothies, allerlei soorten fruit, yoghurt, muesli, granola, bedenk het en ze hebben het. Heerlijke muffins, gebakjes, salades, broodjes alles. Ook een Deli dus ideale take away for the beach. Vanaf het eerste moment dat ik hier binnen kwam kreeg ik dat gevoel, je weet wel, zo van, dít is het. Een week later had ik het hele menu getest en alles was even lekker! Love it!

Caprice
Hier drink je cocktails voor je gaat stappen. Het is een beetje de Palladium van Campsbay, je ziet iedereen af en aan rijden en vanaf hier kan je verder door naar de omliggende clubs. Ook heerlijk natuurlijk als je van het strand af komt hier even een cocktailtje voor je je gaat douchen en opfrissen.