Jimbaran

image

Jimbaran is een vissersplaatsje aan de zuidkust van Bali. Eigenlijk hoeft je hier niet een hotel te nemen want er is in Jimbaran zelf niet zoveel te beleven. Het enige wat leuk is om een keer te doen is eten op het strand. Honderden tafeltjes worden rond 17.00 op het strand uitgestald en binnen no time zit iedereen heerlijk te smikkelen. Het is niet het beste eten wat je in Bali zult krijgen maar het is gewoon leuk om een keer mee te maken en helemaal als je kids hebt is het heerlijk. Die kunnen lekker spelen in het zand en jullie lekker rustig eten en genieten.

To Do

image

Sundara
Dit is een hotel met een ocean view pool waar je heerlijk kunt chillen. Het is een beetje voor jonge hippe mensen en een tikkeltje ordinair af en toe. Het heeft een beetje iets weg van Nikki Beach alleen dan zonder spuitende champagne pubers. Klik hier voor de site. 

image

Minimum spent is 600.000 met z’n 2en dat is omgerekend 36euro en van 17.00 tot 19.00 heb je happy hour en zijn alle cocktails 2 for 1 dus het is nog aardig werken om het op te maken en je komt dus gegarandeerd lam de tent uit. Er draait een Dj en er hangt echt een party vibe. Het is een leuke afwisseling omdat Jimbaran verder een oud vissersdorpje is met weinig hippe leuke dingen dus deze mix is ideaal.

image

Mijn tip: ga hier rond 16.00 heen met je bikini en neem een van de grote sunbeds en ga lekker zwemmen, borrelen, chillen en zonnen. Dan rond 20.00 neem je nog een visje op het strand bij een van de vele tentjes en dan lig je om 23.00 helemaal verzadigd in bed. Top!