Ink Hotel

Het INK Hotel is een supergaaf hotel vlakbij het Centraal Station en de Dam. Wil je middenin het centrum verblijven en in een nieuw hip hotel logeren? Dan is dit hotel perfect!
IMG_0688
Vanuit het hotel kan je lopen naar de Dam, de Nieuwmarkt, Waterlooplein, Leidseplein, Rembrandtplein, Vondelpark en ben je liever lui dan moe dan stoppen ongeveer alle trams en bussen recht voor de deur. Qua locatie is dit dus echt ideaal.
Processed with VSCOcam with g3 preset
Maar ook qua design. Het hotel is gloednieuw en heeft een te gek design. Alle kamers zijn hippe lofts met op de wanden de kaart van Amsterdam getekend. Design douchehokjes met een XXL rainshower, een heerlijk bed en een dikke flatscreen. Overal is aan gedacht.
IMG_1126
IMG_1123
In het hotel zit Pressroom. Hier kan je dag en nacht terecht voor cocktails, een uitgebreid ontbijt, burgers, salades en goede koffie en smoothies. Het hotel heeft een binnen patio waar je lekker in het zonnetje kunt genieten van een kopje koffie en ze hebben een bakfiets waar je eten en drinken voor een picknick in het Vondelpark kunt halen. Ideaal!
IMG_0698
Een weekendje weg met je lief? Vriendinnen weekend in Amsterdam? Of opzoek naar een mooie hotelkamer voor een zakenrelatie? INK en Pressroom zijn een top keus!
IMG_1136
IMG_1120 IMG_1134 IMG_1120