Ibiza

To Eat
Als je geen zin hebt om echt ergens te gaan eten en je ligt bijvoorbeeld bij de Ushuaia of daar in de buurt, loop dan even naar het winkelstraatje achter het strand.
Daar zit Passion..
Hier haal je de lekkerste smoothies, salades, fruit met granola, taartjes en broodjes. Je kan het daar opeten of meenemen naar het strand. Ideaal.

El Chiringuito, hier kan je prima een dag of vaker heen. Je kunt er heerlijk ontbijten, lunchen en borrelen of eten en het strand is er top.

Ushuaia
Hier lig je front row en op heerlijke bedden met chille muziek. Lunchen is een beetje zien en gezien worden en de muziek staat zo hard dat praten lastig is, maar fuck it, je bent in Ibiza en daar draait alles om dansen en muziek dus enjoy! Check hier de party agenda. 

Nassau en Coco Beach zitten een stukje verderop en zijn ook hele leuke gezellige hippe strandtenten waar je goed kunt liggen en lunchen.
en

KM5 super gaaf restaurant waar je heel leuk kunt eten en waar ze mega goede cocktails hebben. Wel redelijk aan de prijs maar dat is alles in Ibiza.

El Ayoun is ook een goede plek als je eens niet aan het strand wil eten maar toch graag naar een dik restaurant gaat.

Lio is ook helemaal te gek, maar peperduur.

image

To Drink
Cap des Falco. Bij uitstek de plek om net voor de zonsondergang te gaan borrelen. Zorg dat je er rond 1900 bent want tussen acht uur en half negen gaat de zon onder. Cap des Falco is heel dichtbij El Chiringuito dus goed te combineren. Prachtig uitzicht en heerlijke hapjes en drankjes, Mis deze niet!

image