Greenhouse Festival

Gek op bloemen? Of kan je een cactus nog niet in leven houden? Wil je inspiratie op doen voor je balkon of tuin of heb je extreem groene vingers? Voor iedereen die dol is op groen kan zondag 2 april naar het Greenhouse Festival in het Transformatorhuis in het Westerpark.

Inspiratie voor je eigen urban jugle tijdens het Greenhouse Festival

Tijdens het Greenhouse Festival leer je alles over planten en het verzorgen hiervan maar je kunt hier ook allerlei leuke dingen doen. Er worden workshops georganiseerd, je kunt een bezoek brengen aan het plantenmuseum dat Sprinklr speciaal voor dit festival creëert, je kunt een kijkje nemen in de shop-in-shop die Wildernis speciaal heeft gemaakt en je kunt inspiratie opdoen om je eigen urban jungle thuis aan te leggen.

Het Greenhouse Festival serveert cocktails van wilde bloemen bij de Bloesembar

Daarnaast zijn er verschillende stands waar je je kunt laten vermaken en laten informeren. Bij de groene bar van Grown bijvoorbeeld zie je hoe je cressen – zoals tuinkers en waterkers – in de keuken kunt gebruiken. Ook de Bloesembar duikt hier op en zij maken van handgeplukte bloemen en zaden de lekkerste siropen, de wildste cocktails en heerlijk fris sorbetijs.

Maar er is nog VEEL MEER. Voor het hele programma van het Greenhouse Festival klik hier en zet 2 april dus vast in je agenda!