Frankfurt

To Sleep
Frankfurt heeft heel veel forenzen dus aan hotels geen gebrek. Ik heb er 3 voor je getest, allemaal in een ander deel van de stad en alle drie heel erg goed bevallen.

image

Hotel25Hours Levi’s
Dit is een van de hipste hotels waar ik ooit heb gelogeerd. Hallo, een jukebox in je kamer die automatisch begint te spelen? Hoe vet!
Het hotel is geschilderd in alle kleuren van de regenboog waardoor je al meteen vrolijk wordt. Overal hangen gave kunstobjecten of coole fietsen en natuurlijk…. spijkerbroeken.

image

Het is heet niet voor niets The Levi’s.
Het restaurant van het hotel Chez Ima is een hotspot in town dus reserveren is een must. Je eet hier hip, lekker en super gezellig. Ze hebben een mega grote kaart en teveel cocktails om ze allemaal te proberen. I tried…

image

Levi’s zit vlakbij het centraal station. Dus kom je met de trein of wil je echt middenin het centrum zitten, niet teveel betalen en toch een beetje luxe ga naar 25Hours Levi’s.

image

Hotel Roomers
Poepchique! Maar chique met design perfect gecombineerd. Het hotel is geweldig, met heerlijke kamers, perfecte service en ontbijt tot 1300. Wat wil je nog meer? Ik bedoel een hotel met een ontbijt zoals Roomers is je grootste wens (wacht maar tot je er bent geweest dan weet je precies wat ik bedoel) en dan ook nog tot 1300!! Helemaal top! En nee niet al het lekkers is dan op, alles wordt vers aangevuld tot het einde.

image

Ze hebben valet parking en dat is in Frankfurt heel handig want parkeren is lastig en deze service is niet eens zo heel duur (18euro per 24uur). Ook heeft Roomers een geweldig terras en een super goede bar dus als je laat aankomt en geen zin hebt om de stad in te gaan kan je je hier prima vermaken!

image

image

Kortom wil je perfecte service en hoogstaande kwaliteit? Of je lief verrassen met een extreem cool hotel? Roomers is the best choice!

image

Hotel25Hours The Goldman
Nooit heb ik in een hotel geslapen met zoveel leuke grapjes! Elke dag ontdekte ik wel weer iets grappigs of leuks.

image

Alle gangen hangen vol met toffe kunstwerken met coole quotes of leuke grappige teksten.
Maar de meeste lol heb ik gehad met de ‘do not disturb’ bordjes in de kamer…

image

De kamers zijn ruim en luxe en ze hebben een goed ontbijt. Alles vers en bij het ontbijt krijg je elke ochtend een nieuwsbulletin met de belangrijkste nieuwsberichten, het weer, de beurskoers en nog wat handige leuke tips in en rondom Frankfurt. Top service!

image

Het aller gaafst van dit hotel is nog wel dat je GRATIS gebruik mag maken van hun Mini Coopers (Ja echt!!) of hun coole 25hours fietsen. Ideaal als je even snel met de auto ergens heen moet of lekker door de stad wil fietsen.

image

image

The Goldman zit in het zakelijke gedeelte van Frankfurt dus ben je voor business hier dan is dit de beste keuze.

image

image

image

 

image

image

image