Festival Trek

Vandaag (7 september) opent Festival Trek haar GRATIS foodfestival deuren in het Haagsche Westbroekpark. Dit hele weekend zal dus weer in het teken staan van borrelen, eten, dansen en drinken. My favorite!
Food Truck Festival Trek

Festival Trek vind ik het aller leukste food festival. Waarom?

Trek is en blijft het leukste food festival. Waarom? Het entree is gratis, er is genoeg keus en ruimte zonder massaal te worden, ze hebben de lekkerste cocosmacronen (die met witte chocolade en gember/peper moét je gewoon nemen) en de sfeer is altijd goed. Van jong tot oud, van hip tot burgerlijk iedereen is hier welkom en voelt zich hier thuis. ‘S middags verzamelen hier hippe jonge ouders met kinderen (OMG daar hoor ik nu dus ook bij) die op een kleedje zich te buiten gaan aan flessen wijn, pizza’s, hamburgers en nog veel meer terwijl de kids lekker rondrennen en spelen. Rond borreltijd komen de 35+ ers en het wat jongere publiek hier samen om tot het einde van Trek een groot feest te maken.
Food Truck Festival Trek Amsterdam

Festival Trek dit weekend in het Westbroekpark in Den Haag

Zet deze dit weekend dus een groot kruis in je agenda want vanaf vandaag  t/m zondag 10 september wordt het Westbroekpark omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant. Tientallen mobiele keukens die het lekkerste eten en de beste happen serveren, leuke live muziek, dj’s en zelfs een variëteit aan theatervoorstellingen maken van Festival TREK een uniek event. Dit jaar krijgt ook Amsterdams zang-, muziek- en theatertalent de kans om op de bühne van de BurgeRmeesterkamer de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land. Hoe leuk is dat?
Food Truck Festival Trek

Wil jij een TREK Tocht winnen?

Ook zonder het winnen van deze TREK Tocht is het één groot feest dit weekend, maar een dagje genieten zonder je portemonnee te hoeven trekken is toch wel heel relaxed. Laat onderaan dit artikel of op Facebook een comment achter waarom jij moet winnen en dan hoor je zaterdag wie de gelukkige zijn want deze prijs kan je delen met twee vrienden of vriendinnen! Easy peasy.

Wat je wint?
3×3 gerechtjes, 3 TREK glazen, een fles wijn én 3 Disaronno cocktails.

En.Fucking.Joy.

Na Trek nog de stad in? Check hier al mijn favoriete Haagsche Hotspots!