De leukste Kerstmarkten in Amsterdam

De leukste Kerstmarkten in Amsterdam op een rijtje. Geen burgerlijk gedoe, maar lekker shoppen, eten, drinken en dansen. That’s how we roll in Amsterdam…

De leukste Kerstmarkten in Amsterdam

Amsterdamse kerstmarkt.
Op het Rembrandtplein staan tot en met 3 januari 2016 verlichte houten chalets waar je allerlei hapjes en drankjes kunt kopen. De kerstmarkt geeft zoals altijd het hele plein een kerstig sfeertje en is leuk voor jong en oud.

De Amsterdamsche kerstmarkt.
In de Kromhouthal aan het IJ wordt deze gehouden op 18, 19 en 20 december. Drink glühwein uit je eigen mok, koop cadeautjes en prullaria bij de vele marktkraampjes en geniet van engelen die ‘schunnige’ kerstliedjes zingen. Kortom; shoppen, eten, drinken, dansen en gezelligheid. Zin in!
De Amsterdamsche kerstmarkt 2015

De Pure Wintermarkt.
De Pure Wintermarkt vindt plaats op 13 december 2015 in het Amstelpark en op 20 december 2015 in het Park Frankendael. Hier kun je terecht voor biologische producten, duurzame cadeaus en uiteraard voor een hapje en drankje.
Avondmarkt Kerst Roest Amsterdam Kerstmarkten 2015

De Avondmarkt.
De populaire Avondmarkt in Roest staat op 18 en 19 december geheel in het teken van Kerst. De markt brengt talloze verkopers en bezoekers samen voor een avondje shoppen, hapjes, drankjes en dansen.
Denk aan zelfgemaakte kleding, sieraden, hippe foodtrucks, dj’s en leuke bandjes!
kerstmarkten hip amsterdam

Local Goods Christmas Market.
De Local Goods Market is super populair en met Kerst is dit helemaal the place to be. De Hallen in Amsterdam openen hun deuren op 19 en 20 december voor deze markt zodat je in een keer al je kerstinkopen kunt doen. Sieraden, tassen, kleding, meubels en andere hebbedingetjes.
Daarnaast zijn er genoeg lekkere hapjes, drankjes en meer. an lekkere hapjes, tassen, kleding, meubels tot design.
De leukste Kerstmarkten in Amsterdam

NeighbourFood Market.
De Westergasfabriek is op 19 en 20 december het toneel van de NeighbourFood Market. Een mix van good food, cadeautjes, workshops, dans en muziek. Er is een kinderprogrammering dus jong en oud zal zich hier kostelijk kunnen vermaken.

Openingstijden:
Zaterdag 19 december 12.00 – 20.00 uur.
Zondag 20 december 11.00 – 18.00 uur.
De leukste Kerstmarkten in Amsterdam