Creativehaus

Twee zusjes met beiden een hart voor dans, cultuur, goede koffie en de natuur hebben besloten om hun grote droom waar te maken. Na maanden lang brainstormen en zoeken naar het perfecte pand is het moment dan eindelijk daar; Creativehaus is geboren en opende vorig weekend haar deuren.
creativehaus

De locatie
Creative Haus zit in het hippe Amsterdam Oost in een zijstraat van de beroemde Dappermarkt. In een knus, schattig straatje met veel groen wat uitkomt op het Oosterpark. Toen ze hier binnen stapten wisten ze het meteen, dit is het. Na een kleine verbouwing konden ze er direct in, de koffie en ontbijt huiskamer werd ingericht met mooie vintage spulletjes en de danszaal en theater ruimte werden verbouwd, ingericht en gestyled.

De huiskamer is een plek waar je even tot rust kunt komen met een heerlijk kopje koffie en wat lekkers zoals een tosti, croissantje of een plak cake. Maar je kunt hier ook lekker wegruipen achter je laptop als je bijvoorbeeld moet wachten als je kleintje dansles krijgt. Maar het is ook een plek waar je met vriendinnen kunt afspreken en waar je kinderfeestjes kunt geven.
creativehaus

Dat is nog niet alles… Want bij Creativehaus kun je nog veel meer. Naast yoga, vrij dansen, moderne jazz, hiphop, dancehall, peuter dans, 50+ senioren workout, streetdance en yoga voor kids kan je hier ook allerlei soorten workshops volgen, je verjaardag vieren en de zaal is ook te huur voor andere activiteiten.

Adres: Commelinstraat 248.

Meer weten? Klik hier voor de website.
Voor andere hotspots in Amsterdam Oost klik hier.