Cinema Paradiso Ibiza

Ben je even uit gefeest? Of heb je gewoon zin in een relaxed, romantisch avondje met je lover? Koop dan kaartjes voor een leuke film bij Cinema Paradiso de gaafste (open air) cinema van Ibiza.

Cinema Paradiso Ibiza de gaafste openlucht bios van het eiland

Een filmpje kijken bij Cinema Paradiso Ibiza is echt een te gekke ervaring! Je kunt bij Amante super de luxe en relaxed van een film genieten met z’n twee of met een grote groep. Romantisch aan het strand, een grote zitzak, overal kaarsjes en als je gelukt hebt zoals wij zelfs een vallende ster.
Cinema Paradiso Ibiza
De prijzen vallen ook heel erg mee. Een standaard kaartje kost 30euro en dan krijg je een ´A Night With The Stars´ pakket. Dit houdt in, je tickets voor de film, een zitzak en dekentje, unlimited popcorn (yeahh!) en een glas cava.

Film kijken in de oude stad met Cinema Paradiso Ibiza

Dit seizoen organiseren ze samen met de gemeente in Dalt Vila wekelijkse filmavonden. Voor €16,- kan je een film zien op een historische locatie in de oude stad, wederom met een zitzak, popcorn en een drankje inbegrepen. Niet verkeerd toch?
Cinema Paradiso Ibiza

Je eigen privé bios thuis aan het zwembad?

Je kunt ook als je met een grote groep bent of bijvoorbeeld in een hele dikke villa verblijft de bioscoop naar jou toe laten komen. Stel je voor, een dikke open air cinema in je eigen villa. Hoe gaaf! Privé screenings beginnen vanaf €475,-, en sinds kort bieden ze ook karaoke nights aan. Sorry maar dit wil je toch!? Denk aan een groot scherm, verkleed spullen en ongegeneerd meezingen met de beste en slechtste karaoke hits. Ideaal als je even klaar bent met stappen maar toch een bonte avond wil organiseren.
Cinema Paradiso Ibiza

Dit moet je echt een keer gedaan hebben. Voor meer info en tickets check hier de website.
Check hier al mijn Ibiza tips en mocht je naar Formentera willen dan weet ik ook precies waar je moet zijn!