Boerderijdag

Elk jaar organiseert Campina de Campina Boerderijdagen en dit jaar mochten wij voor het eerst een kijkje komen nemen. De kids zijn dol op alles wat met een boerderij te maken heeft dus die konden er de hele week al niet van slapen. Dit jaar is de boerderijdag op 27 mei en 6 juni dus voor die van 6 juni kan je je nu nog aanmelden. De toegang is gratis en hier kan je zien welke boerderijen en meedoen met Boerderijdag.

Wat is er te doen op Boerderijdag?
Boerderijdag

Meer dan 76 boerenfamilies openen deze Boerderijdagen hun boerderij van 10:00 tot 16:00 en hier is van alles te zien en te beleven voor jong en oud. De boer neemt je mee op pad en laat aan de hand van leuke spelactiviteiten zien hoe bijvoorbeeld melk van de grazende koeien in de wei terecht komt in het glas thuis op tafel. Heel leuk en ook super leerzaam! De toegang is gratis maar je moet je wel van te voren even aanmelden zodat de boeren weten hoeveel bezoekers ze kunnen verwachten.

Spelletjes spelen!
Boerderijdag

Er worden op de boerderijen allemaal leuke activiteiten en spelletjes georganiseerd. Er is een melkwegrace, je kunt koeien leren melken, skippy ballen met koetjes, melkpak vissen, levensgroot memory spelen en blind proeven challanges doen. Verder is er op de boerderijen zelf natuurlijk nog genoeg te doen en te beleven dus een ideaal (gratis) dagje uit!

Meer weten over de Campina Boerderijdagen? Hier vind je alle info en een leuk filmpje met een sfeerimpressie van de vorige keer.