Bluebirds

Zodra je binnenkomt bij Bluebirds en je loopt de trap op, dan komt de geur van kaarsen je direct tegemoet. Het is lekker warm, knus en er hangt een prettige sfeer. Eenmaal boven stap je binnen in een fantastische woonkamer waar een soort serene rust hangt die je meteen grijpt. Ik ontstress al voordat ik überhaupt iets heb gedaan. Nice. Er staat thee, water en overal liggen tijdschriften, staan mooie planten en stoelen of banken waar je even op kunt uitpuffen als je je bijvoorbeeld (zoals ik meestal) hebt gehaast. Even de dag van je laten afglijden, even ontspannen en alles van je afzetten zodat je fris aan een lekkere les kunt beginnen.
Bluebirds

Sporten en ontspannen bij Bluebirds

Bluebirds is een plek voor mensen die altijd druk zijn, van hot naar her racen en alles uit het leven willen halen, maar toch ook goed voor zichzelf willen zorgen. Hmm sounds like me.

De Bluebirdsmethode

Bluebirds heeft een methode ontwikkeld om je drukke leven onder controle te houden. Door hun persoonlijke ervaring op dit gebied, hebben ze precies die diensten verzameld die hun ook hebben geholpen. Er is dus niet alleen yoga, maar er zijn ook intense cardio lessen (superles 90 min), lessen om je te leren onthaasten, en je kunt hier kennis opdoen over goed eten en beter in je vel zitten.
Bluebirds

Mijn favoriete Bluebirds les?

Ik vind alleen yoga (sorry) niet echt sporten dus daarom combineer ik dit graag met een Bluebirds Superles. Tijdens deze 90 minuten durende workout ga je van totale inspanning naar volledige ontspanning. Jumping jacks, buikspieren, squads alles komt aan bod. Maar de Superles en Superles Flow zijn ook heel fijn, intens maar goed te doen. Als ik een keer geen zin heb, ga ik weleens naar Restorative Flow. Even lekker een uurtje voor jezelf, ademen, rekken, strekken en je helemaal lekker in je vel voelen zitten zonder echte inspanning. Er zijn trouwens twee zalen en beide hebben een leuk uitzicht. Vogels die voorbij vliegen, de wolken die je voorbij ziet trekken. Heerlijk ontspannen.

Ook een Bluebird worden? Check hier alle info!