Best Breakfast New York

Ontbijten in New York is een feestje! Of je nou super healthy en ligt wilt ontbijten of gewoon helemaal los wil gaan. Alles kan. Maar waar moet je zijn? Dit is een lijst met mijn 10 favoriete ontbijt hotspots! Soho, Williamsburg, Chinatown, Noho en Meatpacking District. Overal zit er wel eentje.

Best Breakfast New York
The Gansevoort Market (Meatpacking district)
Deze foodhall is helaas gesloten, maar zal binnenkort op een andere locatie openen. Meer informatie volgt snel!
Gansevoort Market

The Butcher’s Daughter (Soho)
Lekker aan het shoppen tussen Spring St & Lafayette? Ga dan ontbijten of lunchen bij The Butcher’s Daughter. Mijn favoriet? Toast with smashed avocado en een sunny side up eitje. Hmmm…
The Butchers Daughter

The Cuppingroom café (Soho)
Leuke hippe lunchzaak in het midden van Soho. Brick walls, amazing pancakes en extreem lekkere broodjes.
avocado on toast new york

Café Select (Soho)
Een klein hipster zaakje tussen La Fayette en Spring St. Veel locals en hipsters beginnen hier hun dag. Heerlijke croissantjes, yoghurt met granola en goede uitsmijters. Love it!
Concord Hill Williamsburg new york hotspots breakfast lunch tips

Concord Hill (Williamsburg)
Hier kan je de hele dag heerlijk zitten! Goede ontbijtjes, maar ook de lunch kaart is top! Salades, hamburgers, goede broodjes en fish en chips. Mochten ze pumpkincake hebben, bestel die please. Anders krijg je echt spijt.
Station Williamsburg brunch lunch breakfast

Station (Williamsburg)
Beroemd en berucht om hun brunch maar ook perfect voor een casual ontbijt. Op de kaart een mix van Griekse yoghurt met granola, blueberry pancakes en steak sandwiches. Awesome.
Five Leaves Heath Ledger Williamsburg

Five Leaves (Williamsburg)
De zaak van Heath Ledger en daarom mateloos populair. Altijd een rij, altijd gezellig. The food is amazing en de vibe die er hangt super chill. Bestel (no matter what) de truffle fries.
Balthazar New York Soho

Baltazars (Soho)
De lekkerste oatmeal cookies ever! Maar er is nog meer. Goede broodjes, poched eggs en bagels met zalm. Qua locatie top, want middenin Soho.
Cafe Colette Williamsburg New York
Café Colette (Williamsburg)
Een heerlijke hotspot op Berry St. Fantastische crunchy chicken sandwiches en hele gezonde (en lekkere!) salades. Lees hier de hele review.

The Mercer Kitchen (Soho)
Op het hoekje van Mercer St zit The Mercer Kitchen. Hier kan je heerlijk ontbijten, super hip lunchen en ook voor het diner is dit the place to be.
Dudly's Chinatown Lunch

Dudley’s (Chinatown)
Een tof local zaakje in het midden van Chinatown. Ideaal, want in deze area is het lastig om iets leuks te vinden. De sandwich met smashed avocado is awesome, maar ook de kip schnitzel is om te smullen. Ook leuk voor de borrel!
Dudly's Chinatown Lunch

Meer tips voor New York? Klik hier.
Klik hier voor de hipste hotspots van Williamsburg.