Williamsburg Hotspots

Williamsburg in Brooklyn is helemaal hot.
Vanaf het moment dat je de L train uitstapt bij Bedford Av (hartje Williamsburg) lijkt het of je in een andere wereld bent beland. Alleen maar jonge knappe, coole en hippe mensen. Afgewisseld met ouders met schattige kindjes, hipsters en mensen uit de creatieve scene.

Waar zitten de leukste Williamsburg hotspots?

williamsburg shelter hotspots

Williamsburg doet mij een beetje denken aan Amsterdam Oost. Maar dan wel op z’n Amerikaans. Op elke hoek van de straat zitten leuke, hippe lunchtentjes, coole barretjes, vintage winkels en de muren zitten vol met coole street art.
williamsburg brooklyn new york street art hotspots
Aan hotspots ontbreekt het hier dus echt niet. Het barst van de leuke tentjes. Ik heb er uiteraard een aantal getest dus bij de volgende kan je met een gerust hart aanschuiven!

Ontbijt en lunch in Williamsburg

Five Leaves Heath Ledger Williamsburg
Five Leaves
Dé hipster hotspot van Williamsburg. Waarom? The food is amazing, én de zaak is opgericht door Heath Leger. Says enough.
bakery williamsburg hotspots food breakfast lunch coffee
Bakery
Een super leuk, schattig bakkertje met een piepklein terras. Allerlei lekkere zoete dingen, maar ook belegde broodjes en croissants.
bakeshop williamsburg
De Bakeshop is een gezellige lunchroom waar je heerlijk uitgebreid kunt koffie drinken. De muren zijn wit, overal staan bloemen, liggen kranten en tijdschriften en ze hebben een klein terrasje buiten. Dit is een van de grotere zaken dus als je met een groepje bent is dit een goede optie.
Cafe Colette Williamsburg
Cafe Colette
Een relaxte hotspot bij Berry St. met heerlijke crunchy chicken sandwiches, gezonde salades en hippe biertjes. Open voor ontbijt, lunch, brunch en diner en altijd gezellig druk. Een klein terrasje in de zon, dus hier zit je helemaal perfect. Cafe Colette is iets minder druk en über hip dan sommige andere tentjes en daarom juist zo leuk. Klik hier om de hele review te lezen.
IMG_9915
Colette williamsburg
Station Williamsburg brunch lunch breakfast
Station
Zodra je de metro uitstapt op Bedford Av. is het eerste wat je ziet Station. Een gezellige Amerikaanse diner met heerlijke ontbijtjes, dikke American pancakes, bloody mary brunch en geweldige eggs any style. Als het weer het toelaat hebben ze een redelijk groot en zonnig terras, dus hier zit je prima!
Station Williamsburg brunch lunch breakfast
Concord Hill Williamsburg
Concord Hill
Bij de Graham stop (een paar stops voorbij Bedford Av.) zitten 2 hele gezellige zaakjes naast elkaar. Terrassen vol in de zon en allemaal lekkers op het menu. Salades, broodjes, burgers en amazing pumpkin cake. Mijn favoriet!
IMG_0316 Concord Hill
Wat ook leuk om te doen is, is naar het water lopen en daar op een van de bankjes je koffietje op te drinken. Het uitzicht is supercool.
Williamsburg skyline view brooklyn
street art williamsburg
Zoek je een hotel in Williamsburg? Het Wythe hotel is het aller gaafste hotel. Prijzig, maar dat zijn eigenlijk alle hotels in New York. En it’s worth every penny.

Andere leuke Williamsburg hotspots zijn

IMG_9893
Shelter
Alleen voor brunch en diner. Best place ever! Check de site en je snapt precies wat ik bedoel. Heerlijke pizza’s, fantastische cocktails en het interieur is the bomb.

IMG_9856
Sweet chick Hotspots Williamsburg breakfast lunch brunch
Hotspots Williamsburg breakfast lunch brunch
Hotspots Williamsburg breakfast lunch brunch
Hotspots Williamsburg breakfast lunch brunchHotspots Williamsburg breakfast lunch brunch
Hotspots Williamsburg breakfast lunch brunchHotspots Williamsburg breakfast lunch brunch
Mogador Hotspots Williamsburg breakfast lunch brunch
Hotspots Williamsburg breakfast lunch brunch
Hotspots Williamsburg breakfast lunch brunchEve Tomasevski New York
Voor meer New York Tips klik hier.
Lunchen in Soho? Dat doe je bij The Butcher’s Daughter, de hotspot van dit moment!

Alle hotspots, tips, restaurants en hotels in een app op je telefoon? Klik !