Gansevoort Market

Gansevoort Market is één van de vele food markets die New York rijk is, maar wel een van de leukste! Waar Chelsea Market een beetje old fashioned is geworden en cheap oogt, is Gansevoort Market de ideale ontbijt, lunch of diner hotspot.
Gansevoort Market meatpacking

S’ochtends haal je hier lekkere koffie, bagels, muffins, yoghurt met fruit, of mijn favoriet:
Breakfast hotspots Meatpacking District NYC
Steelcut oats, almond butter, banana, blueberries, Coconut RAWnola en spiced pecans. OMG lekkerste ooit! Dit standje zit rechts in de hoek en hier kan je naast lekkere ontbijtjes (die je zelf samenstelt) ook heerlijke salades (kale salad) eten of halen. Voor het ontbijt was dit echt mijn favoriet. Voor 9 dollar kies je een basis, oats of chia pudding en dan mag je 3 toppings kiezen. Heerlijk!
IMG_0111

De salades heb ik ook een keer getest en vooral de ‘kale salad’ (boerenkool salade), dat is hier helemaal hip, was verrukkelijk. De slowjuices zijn, heel goor en duur (10 dollar) maar vast ook onwijs gezond.
Gansevoort Market
Maar ook voor de lunch, borrel of diner is Gansevoort Market onwijs leuk. Er zijn verschillende stands, de één nog lekkerder dan de ander. Een mix van pizza, Thais, salades, soepen, broodjes, pasta’s en taco’s. Heerlijk!
IMG_0029 IMG_0027
Overal staan gezellig tafels waar je aan kunt zitten, maar je kan alles uiteraard ook meenemen. Ik logeerde in The Standard hotel en zoals alle New Yorkers ontbeten we elke ochtend buiten de deur. Veel leuker dan het standaard buffet in je hotel en vaak ook een stuk goedkoper. De Gansevoort Market zit aan de Gansevoort Street dus op 5 minuten lopen van The Standard & The Gansevoort hotel. Als je het mij vraagt is dit de leukste ontbijt hotspot in Meatpacking District.
Gansevoort Market Meatpacking District
IMG_0030

Adres Gansevoort Market: 52 Gansevoort st. Elke dag open van: 08:00 tot 20:00.
Meer tips voor New York? Klik hier.

Wist je dat Williamsburg in Brooklyn helemaal hot is? Check hier alle leuke ontbijt en lunch tentjes in die buurt.

Shoppen in Soho? Ga dan lunchen bij The Butcher’s Daughter!