Café Colette

Café Colette in Williamsburg zit op 79 Berry St en is zoals de meeste tentjes hier 7 dagen per week geopend vanaf een uur of 8 tot middenin de nacht. Heerlijk van die hotspots die gewoon bijna 24/7 open zijn.
Cafe Colette Williamsburg New York

Veel New Yorkers nemen een coffee to go, maar heerlijk uitgebreid ontbijten en koffie drinken kunnen ze ook. Tot 1uur s’nachts kan je hier dineren, dus ook voor een late night snack kan je hier terecht. In de zomer zit je hier helemaal top want naast het leuke smalle terras aan de straat hebben ze ook een prachtige binnentuin.
Cafe Colette Williamsburg New York

Van binnen ziet Café Colette eruit als een hippe Amerikaanse diner. Echt zo eentje uit de film. Het menu bestaat uit broodjes, salades, (heel veel gezonde keuzes) en uiteraard wat dikke burgers en frietjes.
Cafe Colette Williamsburg New York

De salade met groente en fargo (een graansoort) is echt super lekker, maar ook de broodjes crunchy chicken zijn om te smullen. Knapperig stokbrood, spicy mayo, goed gepaneerde super knapperige kip en frisse salade. Niet alleen voor lunch of ontbijt maar ook als je s’avonds een hapje wilt eten is het hier super gezellig.
Cafe Colette Williamsburg New York

Williamsburg telt zoveel hotspots dat je bijna niet weet waar je nou heen moet, maar omdat Café Colette net wat groter is dan de rest heb je hier bijna altijd een plekje!
IMG_9917 IMG_9933 IMG_9916
Gympen scoren in New York? Klik hier voor alle sneaker stores.