The Butcher’s Daughter

In lower Manhattan, tussen Little Italy en Nolita zit The Butcher’s Daughter. Dit is dé ontbijt en lunch hotspot van dit moment. Neem de metro naar Spring St of Prince St en dan is het nog maar een paar minuten lopen.
The Butchers Daughter Best breakfast New york city tips

The Butcher’s Daughter heeft een gezellig terras vol gele stoelen. Van binnen heeft het witte brick walls en overal staan bruine potten met planten en cactussen. Geheel volgens de laatste trend.
Er staat een grote tafel maar je kunt ook op de gele krukken aan de bar eten.
The Butchers Daughter new york

Het menu bestaat uit gezonde smoothies, sappen en andere healthy drinks, broodjes (smashed avocado met gebakken ei is echt een aanrader) coconut yoghurt met homemade granola en meer van dit soort hip voedsel.
The butchers daughter hippe hotspot new york soho The butchers daughter hippe hotspot new york soho

Broodjes worden geserveerd op dikke houten planken en overal staan manden met servetten en bestek.
Je smoothie krijg je in een jar, hoe kan het ook anders en heb je haast, dan kan of krijg je het niet op dan pakken ze het gerust voor je in.

The Butchers Daughter is een hippe hotspot maar niet té hip. Het is redelijk laidback, chill en totaal niet super fancy. Je kunt hier elk moment van de dag binnenkomen, in wat voor kleding dan ook. New York is erg strikt met dresscodes en soms kom je gewoon op gympen niet binnen, maar hier absoluut niet.
The butchers daughter hippe hotspot new york soho

The Butcher’s Daughter zit de hele dag stampend vol met jonge, hippe mensen. Een mix van locals, expats, toeristen en mannen in pak. De broodjes zijn goddelijk, er staat gezellige muziek op en de sfeer is goed.
The butchers daughter hippe hotspot new york soho

Ben je aan het shoppen in deze area, zorg dan dat je hier gaat lunchen, of begin je dag hier met een ontbijtje.
Adres: 19 Kenmare St.

Wist je dat Williamsburg in Brooklyn tegenwoordig ook helemaal hot is? Deze buurt is helemaal te gek! Leuke mensen, coole winkels, veel vintage stores en op elke hoek van de straat wel een leuk en gezellig tentje. Check hier alle hotspots van Williamsburg.