Barcelona

Hotel Ohla is een van mijn favorieten. De ligging is perfect en het hotel is echt een knus luxe design boutique hotel, exact waar ik van hou. Tussen het strand en de hippe wijk El Borne en het is ook de ideale uitvalsbasis voor de die hard shopper want de winkels zijn right around the corner. Een heerlijk dakterras met design pool is ook ‘s ochtends voor je koffie ideaal toeven. Niet goedkoop, maar je peseta’s meer dan waard.
Klik hier voor de website van Ohla.

image
The Mercer
The Mercer is een luxe hotel middenin het oude centrum van Barcelona. Op loopafstand van de shoppingstreet en vlakbij de Cathedraal. Het hotel heeft een prachtige rooftop met zwembad en de service is perfect. Het hotel heeft een mix van design en typisch Spaanse allure en de locatie in een van de smalle kleine straatjes maakt het helemaal bijzonder. Ideaal voor een romantisch weekendje weg!
Mercer Barcelona Hotel best hotels Barcelona

Axel Boutique Hotel.
Dit is een super stylish hotel. Gay friendly en wat exentrieke kunstwerken aan de muur. Niet echt voor met kids dus. Het hotel heeft een goede ligging en een heerlijke rooftop bar en pool. Klik hier voor de website.
Hotel Axel Gay Friendly barcelona

AirBnB 
Ook in Barca is dit extreem populair en vaak een leuke en goedkope(re) optie dan een hotel. Weet je niet exact in welke buurt je moet zijn? Alles in en rondom El Borne is te gek. Wil je verzekerd zijn van een plek in het centrum? Neem dan Plaza Catalunya als uitganspunt. 

Meer Barca tips? Klik hier.