Bangkok

To Do
Co van Kessel’s beroemde fietstocht
Met een longtailboot over de rivier
Ten minste een ritje in een Tuktuk
Floating Market
Wat Pho (liggende Buddha)
Shoppen
Eten/drinken in Soi11
Elke dag voetmassage

image

To Shop
Mbk
Hier kan je het beste aan het einde van de middag naartoe. Het is er super goedkoop en in deze mall zitten wel 10.000 kraampjes (mini winkeltjes) met eten, drinken, kleding, gadgets you name it and they’ve got it.

Chatchutchak market
In de volksmond wordt deze markt ook wel JJ’s genoemd. Dit is waanzinnig! Een markt zo groot je kan het je niet voorstellen. Overdekt en deels buiten. Met natuurlijk eten, heel veel eten, kruiden, specerijen, cocktails, maar ook honden, katjes, kippen, schoenen, tassen, broeken alles wat je zou kunnen verzinnen hebben ze daar. Hier moet je echt de hele middag voor uittrekken.

In tegenstelling tot de meeste markten waar ze alleen maar rommel verkopen heb je hier ook echt mooie en goede spullen.
Allemaal gave Bohemian style tassen, jasjes, shirtjes, broeken, portomonnees en nog veel meer. Must Go!
Pak de Skytrain en stap uit bij station Mo Chit’ en metro station Kamphaeng Phet. De markt is op Zaterdag en Zondag tot 18.00

image

Terminal 21
Mooie hippe leuke mall dichtbij soi11 Sukumvith. Hier verkopen ze veel locale merken. Super mooie winkeltjes en alles is van redelijke tot goede kwaliteit, mooi en niet duur. De mall is heerlijk koel dus als het echt een dag te warm is is dit een goede optie.

Siam square/center
Mega grote mall, iets luxer dan de lokale malls en veel meer bekende merken en uiteraard dan meteen ook duurder. Op loopafstand van MBK dus goed te combineren.
image

image

Augustus 2013