Bananas Club & Restaurant

Bananas Club & Restaurant is misschien wel een van de vetste nieuwe hotspots die ik deze vakantie heb ontdekt. Vanaf het moment dat je binnenkomt heb je zin om een te gekke avond te beleven. En mocht je hier toevallig langslopen kan ik mij niet voorstellen dat je ‘m voorbij loopt.
Bananas trendy dinner barcelona
Bananas is een club, bar en restaurant in een. Je kunt hier dus perfect alleen cocktails gaan drinken maar ook met een grote groep lekker laat gaan eten en zo door de dansvloer op rond een uur of 01:00. Het restaurant is heel groot zonder massaal aan te voelen. Dit komt door de verschillende ruimtes en gekke hoekjes en barretjes die je overal tegenkomt.
Bananas trendy dinner cocktails and club Barcelona
Dus wees niet bang dat een romantisch diner voor 2 hier niet kan, integendeel zelfs. Aan het raam heb je grote leren stoelen waar je lekker samen in weg kunt zakken al genietend van je cocktailtje.
Bananas trendy dinner cocktails and club Barcelona
Maar ook aan de bar hangen tussen de lichtgevende palmbomen is een optie. Eigenlijk is de inrichting meer dan hysterisch en over de top maar het klopt allemaal wel. Alles past bij elkaar, niets stoort en eigenlijk is het alleen maar cool. De palmbomen dragen ook bij aan het vakantie gevoel en je krijgt meteen zin in cocktails. En laten ze die nou net hebben…
Bananas trendy dinner cocktails and club Barcelona
Uiteraard kan je in Barca prima op straat je peukje roken, maar het entree kan je hier ook voor gebruiken. Lekker loungen in de hangstoelen, uit de wind genieten van je drankje en sigaretje. Perfecto.
Bananas trendy dinner cocktails and club Barcelona
Het menu bestaat uit Aziatische en Mediterrane gerechten en ze hebben een grote selectie burgers. Ik ging voor de knoflook kippendij burger met avocado en die was naast reuze groot ook heel erg lekker. Maar ze hebben ook goede salades, burrata, verschillende tortilla gerechten en veel vis en vlees van de grill.

Bananas is the place to be in El Borne en ideaal als je met een grote groep vrienden of vriendinnen een weekendje de boel op stelten komt zetten. Reserveer een tafeltje rond 22:00 en blijf hangen tot het restaurant transformeert tot een club.