Amsterdam Wine Festival

Zet 29 september t/m 1 oktober in de agenda want dan is het tweede Amsterdam Wine Festival. En dat is leuk en lekker. Waarom? Veel wijn, gezellige mensen, een dansje, een hapje. What’s not to like.
Amsterdam Wine Festival

Het Amsterdam Wine Festival breidt uit dit jaar

Waar vorige keer het Zuidelijk Halfrond centraal stond, worden dit keer de oogstfeesten van het Noordelijk Halfrond gevierd. Op het festival zijn grote (inter)nationale importeurs vertegenwoordigd en de traditionele wijnlanden zoals Frankrijk en Italië krijgen een prominente plek,maar ook de wat minder bekende landen als de Verenigde Staten en Portugal zullen aanwezig zijn en je versteld doen staan.

Dit is je kans! Proef een wijntje van 7 duizend euro

Op het Amsterdam Wine Festival kan je maar liefst 300 verschillende wijnen proeven en een glas bestel je al vanaf €3,-. Ben je echt een connaisseur dan kan je uiteraard ook enorm exclusieve wijnen proberen zoals bijvoorbeeld de Petrus uit het topjaar 2000, met een prijskaartje van € 6.350,- of een Domaine La Romanee Conti – Le Montrachet 2010 voor €7.200,-. Ik ben benieuwd.

Eten en muziek bij het Amsterdam Wine Festival

Naast een wedstrijd druiven stampen kan je ook een dansje doen en een hapje krijgen. Mijn favoriete Restaurant Baut wordt the place to be voor amuses met een Franse twist en er zijn verschillende soorten live optredens. Klinkt allemaal leuk, dus scoor je kaartje vandaag nog.

Handige info;
Het Amsterdam Wine Festival is vrijdag van 15:00 tot 01:00
zaterdag van 13:00-01:00 en zondag van 13:00-22:00 geopend.

Toegangskaarten kosten €12 en zijn verkrijgbaar via de website.