Amsterdam Roest verhuist naar Noord

Ja je leest het goed. We hebben nog maar net afscheid genomen van ons aller geliefde Roest in Oost en de creatieve breinen hebben alweer een nieuw plannetje bedacht… Want volgens hen ligt Noord altijd op het Zuiden en dat vonden ze een goede reden om ons meest geliefde, coolste en creatieve stadsstrand een nieuwe bestemming te geven. Dus de plannen worden gemaakt om Amsterdam Roest te laten verhuizen naar Noord.
Amsterdam Roest verhuist naar Noord

Amsterdam Roest verhuist naar Noord

Dat Amsterdam met al haar hippe en exclusieve hotspots nog wel een beetje een creatieve rafelrand kan gebruiken staat vast. Maar Roest was echt uniek. Niet alleen de zaak zelf maar ook de locatie. En waar in Amsterdam is er een plek met ruimte om te kunnen experimenteren, creëren, ontmoeten en dezelfde vrijheid te voelen als bij Roest?
Amsterdam Roest verhuist naar Noord

Amsterdam Roest de creatieve rafelrand van Amsterdam

Dat was niet heel gemakkelijk. Maar toch nemen ze de gok want hun missie is en blijft om Amsterdam, al is het maar voor een paar jaar, toch een stukje mooier te maken. Daar zullen deze strijders zich altijd voor blijven inzetten. En als wij met z’n alle hun blijven steunen en blijven komen dan wordt de waarde van de rafelrand, van de vrijheid en creativiteit van onze stad misschien op den duur toch op de waarde geschat die het verdient. Zij blijven erin geloven en bouwen in de tussentijd op hun manier door. Als wij dan allemaal biertjes blijven drinken op die plekken, feesten tot de zon weer op komt, blijven eten, bbqen, buitenspelen en samenkomen dan komt het allemaal goed.
Amsterdam Roest verhuist naar Noord

Amsterdam Roest 2.0 in Oost

Wat en waar er in Noord precies gaat gebeuren blijft nog even een verrassing. Maar wat wel zeker is, is dat de zomer van 2020 Roest 2.0 weer opent in Oost. Tot nu toe kan je hier events houden en besloten feesten en in 2020 komen ze keihard terug voor heel Amsterdam.