Almalibre Açaí Bar

OH MY GOD!! Ik moét een ticket boeken naar Valencia. Niet alleen omdat ik daar sowieso al heel graag een keertje heen wilde, of omdat het daar zo mooi is, je er goed kunt shoppen en veel kunt zien en doen. Nee, ik heb sinds vandaar nóg een (heel belangrijke) reden namelijk: Almalibre Açaí Bar.
acai bar valencia

Hoezo hebben wij dit in Amsterdam nog niet? Maar goed dat is een andere discussie. Ik heb de website en Facebookpagina helemaal doorgespit en het water liep mij in de mond. Ik denk dat dit echt helemaal the bomb is!
Almalibre acai bar valencia hotspots ontbijt en lunch
Relaxed, naast acai bowls hebben ze er ook wraps, burgers en ander lekkers dus ook niet Acai addicts kunnen hier prima mee naartoe. Jullie begrijpen dat ik zo snel mogelijk een city tripje naar Valencia ga boeken, maar mocht één van jullie hier eerder zijn dan ik: laat mij weten hoe het was!

Adres: Calle del Repeso, 3 – Carmen Valencia.
Klik hier voor de website.