Affordable Art Fair 2017

Over een aantal weken kleurt de Kromhouthal weer roze voor de 12e editie van de Affordable Art Fair. Van 2 tm 5 november verzamelen hedendaagse kunstenaars, gevierde namen en jong talent zich hier om hun werk voor affordable prijzen (van 100 tot 6000 euro) te verkopen. Dus ben je op zoek naar een leuk kunstwerk voor bij je thuis? Zet dan vast deze data van de Affordable Art Fair 2017 in je agenda en laat onderaan dit artikel weten dat je wil gaan en misschien win jij dan GRATIS tickets!
Affordable Art Fair 2017

Bezoek de Affordable Art Fair 2017 met een personal shopper

Nieuw dit jaar is onder andere de Personal Shopper Service, die je voor slechts 25 euro extra kan inschakelen om een passend kunstwerk te vinden. Soms is het vinden van het juiste werk gewoon heel moeilijk, soms is de drempel net te hoog om daadwerkelijk tot aankoop over te gaan en soms heb je gewoon goed advies nodig. Dit jaar biedt de Affordable Art Fair een Personal Shopper Service aan. Met een persoonlijke briefing en jouw budget gaat de shopper op pad en maakt een selectie van een aantal kunststukken voor je. Wie weet kom je dit jaar thuis met het kunstwerk van je dromen of misschien wel met iets heel anders dan dat je in eerste instantie had verwacht. Wel van tevoren inschrijven.
Affordable Art Fair 2017

Meteen beslissen lastig?

Uitstelgedrag is toegestaan! Blijft dat ene werk maar in je hoofd zitten? Ben je bang dat ‘ie toch niet past? Haal dan een re-entry ticket na je bezoek. Zo kan je het beslismoment nog even uitstellen. Makkelijk toch?
Affordable Art Fair 2017

Win kaarten voor de Affordable Art Fair 2017

Wil je graag naar de Affordable Art Fair 2017?
Laat dan een berichtje hieronder achter en wie weet krijg jij twee gratis tickets!

Praktische info

Affordable Art Fair Amsterdam, 2 – 5 november.
Adres: De Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231 Amsterdam Noord.
Voor meer info check de website hier.