Melksnor

Vrijdag opende heel stilletjes voor familie, vrienden en buren Melksnor aan de Wibautstraat. Dit is de eerste kindvriendelijke hotspot in Oost en daar moesten we direct bij zijn natuurlijk!
Melksnor

Spelen en lunchen bij Melksnor

Melksnor zit recht tegenover de Albert Heijn en een paar deuren voorbij Stek. Het is een grote, lichte zaak met frisse kleuren en er is flink gedacht aan de kleintjes zonder de ouders helemaal weg te cijferen. En dat is fijn. Onder de trap is een soort van lounge / speel en tv kijk hoek gemaakt voor de wat oudere kindjes en in de grote ruimte zijn verschillende speelhoeken gecreëerd. Een hoek met duplo, een hoek met allemaal boekjes en een krijtbord, er staan fietsjes en andere leuke speeltjes. Geen kind hoeft zich hier te vervelen. Er is zelfs een newborn Stokke stoel aanwezig naast de gewone kinderstoelen. Hoe handig!
Melksnor

Broodjes, pannenkoeken, stamppot en lasagne bolo

Op het menu staan uiteraard allemaal kindvriendelijke opties zoals pannenkoeken (groot en klein), een krentenbol met boter en kaas, een kinderboterham met pindakaas, smeerkaas, avocado of smeerworst en uiteraard tosti’s en croissantjes. Voor de vaders en moeders staan er verschillende volkorendesembroodjes op het menu met onder andere eiersalade en crispy ontbijtspek, gerookte zalm, creamcheese en avocado, oude kaas met dragon mayo en een lekker balletje gehakt. Melksnor is tot negen uur geopend dus aanschuiven voor een borrel met speciaalbiertjes, bitterballen en friet kan ook. Voor de kids is er een lasagne bolognese (was een groot succes) en ze hebben een lekker stamppotje (met of zonder ballen) op het menu staan. Pannenkoeken kan je natuurlijk ook tot laat bestellen en er staat een kippetje met frietjes en sla op het menu. Uiteten met het hele gezin dus!
MElksnor
Melksnor
Melksnor

Een zonnige terras met zandbak

Nog een dikke pre is het zonnige terras wat ze straks krijgen bij Melksnor en wat ook helemaal kindvriendelijk wordt ingericht. Er komt een zandbak en er is uiteraard genoeg speelgoed en zitjes voor kids van elke leeftijd.

Benieuwd naar de rest van mijn favo hotspots met kinderstoel in Amsterdam? Of wil je koffie drinken met je vriendin en heeft iedereen een kinderwagen mee? Kijk dan snel hier waar je makkelijk en lekker koffie kunt drinken met kinderwagens.
MElksnor