The Marly

Een hotel aan het lekkerste strand van Kaapstad, met rooftop pool en bar en een eigen parkeergarage? Sounds pretty perfect, right? Nou dat was het ook. The Marly is een te gek, kleinschalig, super trendy boutique hotel aan het strand van Campsbay.

Dit hotel is van alle gemakken voorzien (parkeren aan de strip van Campsbay is een drama) en zit pal aan het strand. Je hoeft echt alleen maar de weg over te steken en je staat met je voetjes in het zand. Daarnaast is het een kleinschalig boutique hotel, dus geen gigantisch gebouw met honderden kamers, maar gewoon een lange gang met aan weerszijde kamers.
Rooftop pool Campsbay hotel

Ontbijten doe je in de restaurants beneden (zo chill) heerlijke poached eggs, pancakes en vers fruit en het hotel heeft een lekkere rooftop bar waar je na het strand nog even kunt zwemmen en een cocktailtje kunt drinken.
The Marly boutique hotel capetown

De kamers zijn groot en de styling is fantastisch. Alles is wit en van marmer en als je denkt dat je alles hebt gehad qua design en luxe en je loopt dan de badkamer in … Helemaal te gek. Elke dag (gratis) bijgevulde mini bar met water en biertjes, elke avond voor je naar bed gaat een lekker snoepje naast je bed en alle mensen in het hotel zijn heel erg behulpzaam.
The Marly boutique hotel capetown

The Marly is het ideale hotel als je opzoek bent naar een hip en romantisch hotel voor met je lief, of als je geen zin hebt om elke dag in de auto te zitten naar hotspots en stranden en je gewoon vanuit je bed zo de zee in wilt duiken.

Vanuit je hotel loop je dus zo het strand op en met de tientallen restaurantjes hoef je dus ‘s avonds eigenlijk nooit meer echt de deur uit. Als wij van een tripje terug kwamen gingen we vaak even bij de supermarkt (onder het hotel ook zo handig) een drankje halen en wat borrel hapjes en dan nog even aan het strand zitten. Als het daar te fris wordt door de wind verkas je naar het zwembad boven en neem je daar nog een afzakkertje voor je je opmaakt voor de avond. Ideaal, ook voor met kleine kids. Geen gesleep met spullen en elke keer auto in auto uit, gewoon lekker alles voor de deur.

Echt een aanrader!
The Marly Hotel Campsbay
boutique hotel Capetown
Meer Kaapstad tips? Klik hier.
Check hier de lijst met de leukste ontbijt & lunch hotspots!