One&Only Cape Town

Het meest relaxte, super de luxe en chillste hotel van Kaapstad is denk ik het One&Only Cape Town. Hier zit zeker een bijbehorend prijskaartje bij, maar mocht je zin hebben in échte luxe dan zou ik niet twijfelen en hier een kamer boeken.
One & Only Best hotels Capetown

Onze kamer was gigantisch! We hadden een grote woonkamer, een riant terras mét uitzicht op de Tafelberg, een badkamer zo groot als mijn woonkamer in Amsterdam en een bed waar je met z’n 5en moeiteloos in kon tukken. Wat een feest! Vanaf het moment dat je incheckt hoef je echt nergens meer aan te denken en wordt alles voor je geregeld. Je koffers worden naar je kamer gebracht, de conciërge maakt als je het wil wat reserveringen voor je bij de sterren restaurants of hippe lunch hotspots en de grote bar middenin het hotel roept direct om cocktails!
One & Only Best hotels Capetown

Bij het One&Only Cape Town hotel draait alles om service en kwaliteit en dat merk je direct bij aankomst. Je auto wordt geparkeerd in de garage, je koffers worden naar je kamer gebracht, tijdens het inchecken krijg je een lekker glaasje bubbels of water en mocht je auto (zoals bij ons) een beetje smerig zijn geworden dan wassen ze die ook nog voor je.
One & Only Best hotels Capetown

Het zwembad is groot en heeft verschillende bubbelbaden, heerlijke bedden met zachte handdoeken en de lekkerste lunchkaart ever! Ik had een wrap met kip, avocado, sla, courgette en aubergine en die was echt goddelijk. Maar ook de sandwich met bacon en gesmolten cheddar was om je vingers bij af te likken. Gezonde sapjes, goede wijnen, knapperige frietjes, grote salades en heel veel ander lekkers.
One & Only Best hotels Capetown

De dagen in het One&Only Cape Town waren fantastisch, de ligging is perfect want je loopt zo The Waterfront op waar je lekker kunt rondstruinen, eten, shoppen en naar de kapper kunt of je nagels kunt laten doen. Er moet ook een eervolle vermelding bij voor het ontbijt. Dat was een van de beste ooit!

Het one&Only hotel heeft ook diverse restaurants waarvan de bekende en waanzinnig goede Nobu, een gezellige brasserie met fantastische wijnen Reubens en Isola het pool restaurant. Dus als je wilt, hoef je hier de deur helemaal niet uit.

Ben je meer van de kleine boutique hotelletjes dan is One&Only wellicht wat te massaal en groot, maar ik denk echt dat niemand spijt krijgt van een nachtje hier.

Meer Kaapstad tips? Klik hier.
Opzoek naar het beste koffie tentje van Kaapstad? Klik dan hier!