Truth Coffee

Truth Coffee is een regelrechte hype in Kaapstad en zodra je Truth HQ binnenloopt snap je direct waarom. De koffie schijnt de beste ter wereld te zijn volgens de UK Telegraph en de rij die zich vormt voor het take out gedeelte beaamt dit direct.
Truth Coffee HQ best breakfast Capetown
Maar Truth is meer dan alleen goede koffie, want het is ook een gigantisch coole hotspot. Het kleine terrasje in de zon is simpel maar zodra je binnen komt stap je in een hele andere wereld. Een extreem grote bar, overal tafels met hipsters, toeristen, een handje locals en models  die hier zitten te ontbijten of brunchen en grote lederen banken aan de zijkant.
Truth Coffee HQ best breakfast Capetown

Het personeel heeft super stijlvolle en een beetje funky / weirde kleding aan maar die passen helemaal in het concept. Je wordt vlot en vriendelijk bediend en het eten is heerlijk.
menu Truth Coffee Cape Town
Op het menu staan tal van lekkere ontbijtjes zoals gepocheerde eieren met zalm en spinazie, french toast, amazing muesli, havermout papjes met vers fruit, BLT’ en sandwiches met avocado en gerookte zalm. Ook voor de brunch en lunch is dit een hele goede spot want naast de eieren en yoghurtjes kan je dan ook genieten van kingsize burgers, sappige steaks, frisse gezonde salades en knapperige pizza’s.
Truth Coffee HQ best breakfast Capetown
Truth Coffee is een van mijn ontbijt favo’s in Kaapstad en als je een koffie freak bent moet je hier zéker heen!
Voor meer Kaapstad tips klik hier.